TPS hakee finaalipaikkaa lauantaina – “Meidän pitää taistella, uskoa ja toimia yhtenäisesti”

TPS hakee finaalipaikkaa lauantaina – “Meidän pitää taistella, uskoa ja toimia yhtenäisesti”

TPS:n naiset ovat pelanneet itsensä tilanteeseen, jossa voitto lauantaina Mosahallissa tietää samalla F-liigan finaalipaikan varmistamista. Joukkue ei ole vielä näyttänyt välieräsarjassa täyttä osaamistaan, mutta on silti kyennyt löytämään keinot hakea kaksi merkintää voittosarakkeeseen.

Yksi TPS:n välieräsarjan hahmoista on ollut sveitsiläisvahvistus Seraina Fitzi. Fitzi on pudotuspeleissä iskenyt jo enemmän tehopisteitä (4+2=6) kuin koko runkosarjan aikana (3+2=5). Fitzi näkee, että kentällinen on löytänyt hyvin yhteisen sävelen. 

“Nämä ovat ensimmäiset pudotuspelini korkeimmalla sarjatasolla, joten olen ollut todella iloinen ja innoissani, että sain mahdollisuuden meidän kakkoskentällisessä. Olemme löytäneet hyvän harmonian keskenämme ja luoneet maalipaikkoja.”

“ErViä vastaan on ollut hauska pelata. Heti ensimmäisestä pelistä lähtien kentällä on ollut hyvää taistelua ja paljon tunnetta.”

”Meidän pitää taistella, uskoa ja toimia yhtenäisenä joukkueena” – Kuva Anssi Koskinen.

TPS:n tähtäimessä on sarjan katkaiseminen lauantaina. 

“Tulemme olemaan valmiita heti ensimmäisistä sekunneista lähtien ja meidän pitää käyttää maalipaikkamme hyvin. Meidän pitää taistella, uskoa ja toimia yhtenäisenä joukkueena – näin kun teemme, olen erittäin optimistinen että hoidamme finaalipaikan lauantaina”, Fitzi päättää luottavaisena.

ErVi-TPS la 2.4. klo 17.00