Toni Autio jättää viestikapulan seuraavalle

Toni Autio jättää viestikapulan seuraavalle

Toni Autio jättää TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtajan tehtävät omasta aloitteestaan heinäkuun lopussa. Autio työskenteli seuran toiminnanjohtajana vajaat kolme vuotta.

TPS:n miehet saavuttivat historiallisen hopeamitalin kauden 2019 päätteeksi, mutta myöhemmin syksyllä Aution astuessa toiminnanjohtajan tehtävään seuran hallinto ja talous vaativat isoja muutoksia.

– Tavoite oli kirkas eli lähdimme tervehdyttämään seuran taloudellista tilannetta ja viemään hallituksen johdolla organisaatiota hallitusti seuraavalle tasolle. Korona ja sen tuomat haasteet vaikeuttivat projektia, mutta nyt talous on ensimmäistä kertaa vuosiin selkeästi positiivinen, miehet ovat vakiinnuttanut paikkansa liigan kärjessä ja naiset voittivat Suomen mestaruuden.

Kaksi monellakin tavalla haastavaa ja koronan sävyttämää kautta vaikuttivat Aution päätökseen.

– Työ on ollut äärimmäisen raskas ja nyt on uuden tekijän aika jatkaa vakaalta pohjalta, Autio toteaa.

Vaikeasta päätöksestä huolimatta tunne on helpottunut ja haikea.

– Päätös oli lopulta erittäin vaikea, sillä urheilun ja varsinkin itselle rakkaan Seuran palveluksessa työskentely on ollut todella antoisaa ja olen sanoin kuvaamattoman kiitollinen siitä yhteisön tuesta ja pyyteettömästä seurarakkaudesta mitä olen menneiden kausien aikana nähnyt. Meillä on uskomattoman vahva yhteisö ja olen kiitollinen, että olen saanut olla siinä mukana.

TPS Salibandyn puheenjohtaja Kalle Hirvisuo kiittelee Autiota hänen panoksestaan seuran hyväksi.

– Tonin työrupeama seurassamme oli erityisesti koronan vuoksi erittäin haasteellinen ja tämän myötä poikkeuksellisen kuormittava. Toni on erittäin aikaansaava ja helposti lähestyttävä ihminen ja hän pystyikin nopeasti verkostoitumaan niin yhteisömme, F-liigan, Salibandyliiton, Turun kaupungin toimijoiden kuin myös yhteistyökumppanien kanssa, Hirvisuo jakaa tunnustusta.

– Seuramme on Tonin johdolla kehittynyt suuntaan, jota strategisesti tavoittelemme. Haluan sekä puheenjohtajana henkilökohtaisesti että hallituksen puolesta esittää suuret kiitokset Tonille hänen hienosta työstään seuramme eteen, joita hän tunteja laskematta on tehnyt.

TPS Salibandy ry on käynnistänyt rekrytointiprosessin uuden toiminnanjohtajan palkkaamiseksi.