”Tänään ei vaan onnistuttu”

”Tänään ei vaan onnistuttu”

TPS:n naisten voittoputki katkesi viime viikonloppuna paikalliskamppailussa Loistoa vastaan, nyt joukkue matkasi Tampereelle Classicin vieraaksi. Kotijoukkue Classic aiheutti TPS:lle lisää murheita voittaen numeroin 2-1.

Classic aloitti ottelun vahvasti ja joukkue esittikin tasapainoisemman ensimmäisen erän vierasjoukkueeseen verrattuna. Ottelua oltiin pelattu vasta noin kaksi minuuttia, kun Classic siirtyi johtoon. TPS:n puolustus ei tästä vielä herännyt, vaan Classic osui vielä toistamiseen ensimmäisessä erässä.

Toisessa ja kolmannessa erässä vierasjoukkuekkin heräsi otteluun. TPS alkoi saamaan peliä omalle tasolle ja joukkue sai luotua paljon maalintekopaikkoja, mutta ilman tulosta. Lopulta Classic joutui antautumaan ja Laura Rantanen onnistui ansaitussa kavennus osumassa. TPS jatkoi painostusta ja laukauksia sateli, mutta upean pelin Classic maalilla pelannut Elsi Kangasharju piti joukkueen maalin loppupelin ajan puhtaana. Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja näin kaikki kolme pistettä jäi Tampereelle.

”Ensimmäisessä erässä meidän puolustus ei ollut vaaditulla tasolla. Toisessa ja kolmannessa erässä puolustettiin jo hyvin, mutta ei onnistuttu tekemään paikoista ja Kangasharju oli tänään Classicin maalilla loistava. Ei ottelussa mitään ihmeellistä tai huonoa ollut, mutta tänään ei vaan onnistuttu”, kertoo TPS:n puolustaja Ina Leminen.