Suomen Cupissa nähtiin ilotulitus

Maanantai illalla nähtiin TPS:n ja Loiston välisessä Suomen Cupin ottelussa kunnon ilotulitus, kun turkulaiset joukkueet maalasivat yhteensä kaksitoista maalia. TPS voitti ottelun lukemin 9-3 ja jatkaa turnauksessa puolivälieriin.

TPS aloitti pelin luomalla kasapäin maalipaikkoja ja jo ensimmäisessä erässä se paukutti 4-0 lukemat taululle. Toisessa erässä TPS meni nopeasti 5-0 johtoon, mutta siitä huolimatta TPS:n päävalmentaja Aki Vilander ei ollut ihan täysin tyytyväinen joukkuuensa tekemiseen.

”Ensimmäinen erä oli meiltä pallon kanssa aika surffailua ja meille tuli paljon helppoja virheitä. Ei meinannut nöyryys riittää. Myös omalla maalinedustalla oltiin vain näennäisesti paikalla puolustamassa”, kertoo Vilander.

TPS paransi peliään kuitenkin ottelun edetessä ja vaikka Loisto teki viimeisessä erässä kaksi maalia, jäivät nämä maalit vain lohdutus- osumiksi, kun tässä kohtaa numerot oliovat jo 9-1.

”Läpi pelin karvaus oli kuitenkin riittävän kurinalainen ja hyökkäyssuuntaan saatiin hienoja maaleja laajalla rintamalla, erityisesti kolmosen peli lämmitti tänään mieltä”, Vilander jatkaa.

Seuraavaksi joukkueet siirtyy maajoukkuetauolle ja F-liiga jatkuu TPS:n osalta 23. päivä lokakuuta. Vilanderilla on taukoa ajatellen selkeät sävelet.

”Osa siirtyy maajoukkuetauolle ja muille tehdään fysiikkatestiä. Ensiviikosta lähtien on jo selkeää mitkä meidän kipukohdat pelissä on ja lähdetään niiden äärellä tekemään töitä kohti kisataukoa”, lopettaa Vilander.