SM-karsinnat 1. vaihe

SM-karsinnat 1. vaihe

SM-karsintojen ensimmäinen kierros pelattiin joukkueemme osalta Vaasan Botnia-hallissa 25.-26.8. Lohkossa A oli viisi joukkuetta: OFBC, AC HaKi, PSS ja SB Vaasa. Vain lohkovoittaja pääsee suoraan SM-sarjaan. Lohkossa sijoille 2-3. sijoittuneet etenevät jatkokarsintaan ja sijoille 4.-5. sijoittuneet alueellisiin sarjoihin.

Ensimmäisessä ottelussa voitimme OFBC:n niukasti 3-2. Voitto oli tärkeä, koska se käytännössä varmisti pääsyn ainakin jatkokarsintoihin, sillä seuraavaksi vastustajaksi arvottu AC Haki murskattiin keskeytyskuntoon lukemin 1-13.

Toiseen päivän ensimmäinen ottelu oli jatkopaikan kannalta ratkaiseva. Vastustaja oli aivan valtakunnan huipulta eli Mestareiden Cupin kaksinkertainen voittaja Porvoon Salibandyseura. Ottelu oli aivan näpeissämme, mutta emme pystyneet tappamaan sitä. PSS tuli lopussa kovemmalla rutiinilla tasoihin vajaa neljä minuuttia ennen loppua ja teki vielä ylivoimalla voittomaalin 7 sekuntia ennen loppusummeria.

Viimeisessä ottelussa SB Vaasaa vastaan ei ollut enää panosta. Pistettiin mm. ykkösmolari Tony kenttäpelaajaksi ja jopa rankkareita vetämään. Tuloksena 7-6 rankkarihäviö. Lohkon kakkostilan kuitenkin säilytettiin.

Jatkamme taistoa SM-sarjapaikasta ensi viikonloppuna. Toivottavasti kotoisissa upeissa olosuhteissa Kupittaan palloiluhallissa. Lohkossamme K muut joukkueet ovat Blackbirds, M-team ja Pelicans. Tästä ryhmästä pitäisi päästä kahden parhaan joukkoon ja vielä voittaa toisen päivän ns. kuolemanottelu, johon ovat pyrkimässä lohkosta L Oilers, Karhut, Tiikerit ja ErVi II.

Lopuksi onnittelemme seuramme poikien C1-joukkuetta suorasta SM-paikasta!

 

Kaikki yritettiin, mutta ei riittänyt tällä kerralla. Joukkuepalaveri pidettiin paikassa, joka toi meille kokeneimmille mieleen TPS:n yhden kaikkien aikojen parhaista juniorijoukkueista TPS Lokit.