SB-Pro parempi voittolaukauskilpailussa – naisten kausi paketissa

SB-Pro parempi voittolaukauskilpailussa – naisten kausi paketissa

TPS:n ja SB-Pron puolivälieräsarja jatkui keskiviikkona jälleen todella tiukoissa merkeissä. Sunnuntain kamppailussa haettiin voittajaa jatkoajalla – tuolloin Pro vei voiton. Tällä kertaa jatkoaikakaan ei tuonut tulosta ja seurauksena oli voittolaukauskilpailu. Jatkovetäjille saakka edenneet rankkarit päättyivät lopulta SB-Pron voittoon lukemin 4-3 vl. (1-2, 0-0, 2-1) ja näin TPS:n tie tyssää puolivälieriin. 

Päävalmentaja Antti Hänninen summasi pettyneenä hävityn ottelun jälkeen tuntoja.

– Pettynyt että emme saaneet tulosta, voittoa tässä sarjassa. Mutta, esitimme jälleen parastamme oikeaan aikaan ja voi vain olla ylpeä siitä miten jokainen hoiti roolinsa. Tänään etenkin uskalsimme pelata hienosti ja haastaa kovan vastustajan. Oikea joukkue varmasti jatkaa, kun sarja meni 3-0 katki. Onnea SB Pro:lle jatkoon.

Kapteeni Laura Rantanen oli niinikään luonnollisesti pettynyt, mutta antoi suuren hatunnoston koko sitkeälle TPS-ryhmälle.

Aika tyhjä fiilis on itsellä. Mun mielestä ansaittiin enemmän. Oon ihan sairaan ylpeä koko joukkueesta, vaikean runkosarjan ja liigakarsintojen jälkeen tehtiin hurja tasonnosto. Puolivälieräsarja oli todella tiukka ja oltiin joka pelissä todella lähellä, mutta palkinto jäi saamatta. Harmittaa joukkueen puolesta, koska jokainen antoi kaikkensa. Mutta urheilu on välillä raadollista ja ei auta kuin mennä eteenpäin ja kääntää katseet kohti tulevaa.

TPS kiittää kannattajiaan ja tukijoitaan kaudesta 2020-2021. Katseet käännetään kapteenin sanojen mukaisesti kohti tulevaa.