SB Pro otti toisen kiinnityksen välieräpaikkaan

SB Pro otti toisen kiinnityksen välieräpaikkaan

Naisten puolivälieräsarjan toinen osaottelu käytiin tänään Leafilla, kun tepsittäret emännöivät vuorostaan SB Pro:ta. Ottelu päättyi nurmijärveläisten voittoon 1-4 (0-1, 0-0, 1-3). Ottelusarja on nyt tilanteessa 2-0 Pro:n hyväksi, joten TPS pelaa keskiviikkona Nurmijärvellä selkä seinää vasten.

Loppulukemat olivat eilistä maltillisemmat, vaikka pelin tempo oli selkeästi korkeampi kuin eilisen ottelussa. Vauhti kasvoi alusta lähtien – peliä kiihdyttämään lähtenyt vierasjoukkue sai tehtyä TPS:n pelin vaikeaksi ja rauhattomaksi. Ensimmäisestä erästä ei vauhdista huolimatta muita tilastomerkintöjä jälkipolville jäänyt, kuin Jaana Lirkin (2+0) 0-1 johtomaali ja TPS:n kahden minuutin rangaistus.

Maltti löytyi toiseen erään, ja tepsittäret saivat oman pelin hyvin rukkaseen pelaamalla rauhallisemmin paineen alla, mutta hyvää pelivirettä ei kuitenkaan palkittu maalien muodossa. Ykkössektorin maalipaikkoja oli niukalti, joten TPS oli pakotettu laukomaan laidoilta ja viivasta. TPS:n maalissa Noora Vuorela hoiti vieraiden tilanteet varmasti, ja antoi läpi ottelun tepsittärille avaimet voittoon torjunnoillaan, joten toinen erä pelattiin maalittomana.

Maalit säästettiin kolmanteen erään, kun ensin Pro nakutteli itsensä jo 0-3 johtoon, johon TPS vastasi kavennusosumalla. Kuparisen rikkoi Sofia Leino ja syöttäjänä maaliin toimi Milja Rastas. Heti seuraavassa vaihdossa Pro kuitenkin kuittasi eron jälleen kolmeen maaliin ja tilanteeksi 1-4. TPS haki aikalisän kautta vauhtia 6vs5 ylivoiman pyörittämiseen, ja kuin eilisen tavoin Pro:n pelaajalle tuomittiin huitomisesta viiden minuutin rangaistus ja tepsittäret 6vs4 ylivoimalle. SB Pro peitti laukauksia uhrautuvasti ja maalilla Tiltu Siltanen nollasi loput tilanteet, joten enempiä osumia ei kotijoukkue enää päässyt tuulettamaan.

 

Seuraavan kerran pelataan siis keskiviikkona Arkadia-hallilla klo 18.30, kun vuorossa on sarjan kolmas osaottelu.