SB Pro kävi hakemassa pisteet Turusta ja toisen kiinnityksen loppuottelupaikkaan.

Terävällä alulla SB Pro siirtyi kolmessa minuutissa 2-0 johtoon. Tepsi heräsi erän puolivälissä ja kavensi erän loppua kohden. Loppuerä meni tasaisesti pelaten ja tauolle lähdettiin tasalukemin 3-3

Toiseen erään SB Pro tuli hyvällä liikkeellä ja hyvin ylhäältä karvaten ja se tuotti tulosta. Toisen erän aikana SB Pro teki kolme maalia ja hallitsi erää.  Kolmas erä oli SB Pro:n näytöstä TPS saadessa vain muutaman lohdutusmaalin.

Tänään, runsaan ja kannustavan kotiyleisön edessä, ei ollut TPS:n päivä. Liekö ollut puristusta, sillä rentous pelistä puuttui. Lisää liikettä ja tarkemmat avaukset, niin keskiviikkona Nurmijärvellä on mahdollisuus kääntää otteluiden hallinta ja saada ensimmäinen kiinnitys loppuottelupaikkaan.

Iso kiitos upeasti kannustavalle kotiyleisölle.