SB Pro käänsi ottelun toisessa erässä

TPS aloitti todella hyvällä ilmeellä ja iski tasaiseen tahtiin kaksi maalia vain hieman yli kahteen minuuttiin. Ensimmäinen erä oli muutenkin vahva kotijoukkueelta ja taululla komeilivat numerot 3-1. SB Pro kuitenkin onnistui sekoittamaan kotijoukkueen pelin muuttamalla karvaustaan ja ku se vei toisen erän 0-3, laittoi kokenut vierasjoukkue TPS:n pinteeseen josta se ei enää noussut. Loppulukemat 3-6 (3-1, 0-3, 0-2) kun Pro viimeisteli kaksi maalia TPS:n yrittäessä ilman maalivahtia.

Koville ottaa hävitä tuollaisen alun jälkeen, mutta ei auta kuin parantaa. Saatiin kyllä selkeitä teemoja ja oppia jatkoon ja Pro-kohtaamisiin. Nyt kuitenkin painetaan tämä villasella ja keskitytään raastamaan huomenna Porvoossa PSS:ää vastaan. Hyvin ollaan yleensä tappioista sisuunnuttu, pohti päävalmentaja Antti Hänninen.