Sarjakärki kaatui vieraissa

Sarjakärki kaatui vieraissa

TPS:n naisten käsittämätön voittoputki jatkui, kun se kohtasi tänään sarjakärki PSS:n. Porvoossa pelattu kärkikamppailu päättyi vieraiden 3-6 voittoon. Voiton myötä TPS nousee sarjassa toiseksi ja on enää kolmen pisteen päässä tämän päivän vastustajastaan.

TPS maalipyssy Milla Nordlund aloitti ottelun maalinteon, kun hän siirsi vieraat 0-1 johtoasemaan kapteeni Jenna Saarion syötöstä. Ottelun ensimmäinen ja toinen erä mentiin vähämaalisesti. Molemmat joukkueet puolusti erittäin esimerkkillisesti, eikä kummallakaan joukkueella ollut asiaa maalitehtailuun.

Viimeiseen erään lähdettiin 1-2 numeroissa. Kun noin kuusi minuuttia oli pelattu niin Meri-Helmi Höynälä onnistui Saarion syötöstä ja siirsi TPS:n jo 1-3 johtoon. PSS kavensi nopeasti, mutta Nordlund pisti vieraat jälleen kahden maalin karkumatkalle ottelun toisella osumallaan. PSS pääsi vielä kertaalleen maalin päähän ja ilman maalivahtia lähtivät hakemaan tasoitusta. Tämä kostautui kahteen otteeseen ja ottelun loppulukemiksi tuli 3-6.

”Suunnitelma toimi tänään hyvin levännyttä sarjakärkeä vastaan täydellisesti. Pystyttiin pallolla pelaamaan riittävästi ja puolustuspäässä oltiin tarpeeksi kovia voittamaan peli sekä erikoistilanteet vietiin 100-0”, kommentoi TPS:n päävalmentaja Aki Vilander.

”Hieno syksy kaikkineen joukkueelta. Ei olla jääty missään vaiheessa selittelemään loukkaantumisia vaan joka kerta ollaan taisteltu toistemme eteen paikalla olevien kanssa. Iso kiitos myös Wirmon suuntaan mahtavasta yhteistyöstä syksyn aikana. Ollaan myös opittu voittamaan pelejä joka oli syksylle isoin teema”, Vilander lopettaa.