Rankat Ankat kaatui vieraissa

Rankat Ankat kaatui vieraissa

TPS:n naiset kävi hakemassa Oulusta kolme pistettä, kun joukkue voitti Rankat Ankat vakuuttavan suorituksen jälkeen lukemin 1-10. TPS ei oululaisille antanut oikeastaan minkään näköistä saumaa, vaan otti heti alusta asti ohjat omiin käsiin. 

Vähän alle yhdeksän minuuttia oli peliä takana, kun TPS aloitti maalinteon. Avaus maalista vastasi kapteeni Jenna Saario joka laukoi pallon verkkoihin Milla Nordlundin syötöstä. Muutama minuutti myöhemmin tepsi pääsi 0-2 johtoasemaan Laura Rantasen ylivoima maalilla. Toisessa erässä turkulaiset maalasi kolmesti ja viimeiseen erään mentiinkin jo 0-5 lukemissa.

Viimeisessä erässä ylivoima toimi jälleen, kun puolustaja Ina Leminen teki jo ottelun toisen osumansa. Rankat Ankat osui kertaalleen, mutta lohdutus osuman jälkeen Nordlund takoi vielä kaksi ja Seraina Fitzi yhden. Nordlund jatkaa loistavassa vireessä, Oulusta kotiinviemiseksi hattutemppu ja kaksi syöttöpistettä.

”Yöjunasta ja matkustamisesta huolimatta oltiin pirteitä jalalla ja pystyttiin hallitsemaan peliä. Meillä oli ehjät 60 minuuttia ja olen ylpeä koko joukkueen suorituksesta ja tehokkuudesta. Erikoistilanteet tuotti vihdoinkin tulosta ja tästä on hyvä jatkaa kohti huomista peliä”, kommentoi TPS:n maalipyssy Milla Nordlund pelin jälkeen.

Huomenna TPS kohtaa kotonaan Kupittaalla taas SB-Pron revanssin merkeissä. Tepsi haki viime viikonloppuna huomisesta vastustajastaan 2-5 voiton.