Rakentajan Konevuokraamo uutena kumppanina TPS:n matkaan

Rakentajan Konevuokraamo uutena kumppanina TPS:n matkaan

Ajat ovat kovia, mutta tiiviiden kumppanuuksien ja verkostoitumisen kautta haasteet ovat käännettävissä posin puolelle. Tästä hienona esimerkkinä on TPS:n uusi yhteistyö konevuokrauksen ammattilaisen Rakentajan Konevuokraamon kanssa.

Myös työmaa- ja huoltopalveluiden saralla Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa toimiva Rakentajan Konevuokraamo lähti TPS:n mukaan mahdollistamaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa #TuenTepsiä-kampanjan osalta sekä vielä erikseen harrastustoiminnan kumppaniksi.

TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio on äärimmäisen iloinen syntyneestä kumppanuudesta.

– Kasvavan kumppaniverkoston avulla pystymme varmistumaan koko yhteisöllemme tärkeästä harrastus- ja junioritoiminnan jatkuvuudesta sekä laadukkuudesta näinä poikkeusaikoina. On erittäin hienoa, että löytyy kumppaneita, jotka haluavat panostaa toimintaamme ja näkevät urheiluseuratoiminnan merkityksen laaja-alaisesti, Autio kommentoi.

Itsekin juniorivalmentajana toimiva kalustoasiantuntija Juha-Matti Sainio ymmärtää lasten ja nuorten harrastustoiminnan moniuloitteisen merkityksen.

– Koemme tärkeänä olla osana paikallista yhteistyötä ja on hienoa, jos pystymme osaltamme olla mukana tukemassa tätä tärkeää toimintaa. Uskomme vilpittömästi, että tämän yhteistyön avulla pystymme tuottamaan konkreettisesti hyviä asioita monella tasolla, Sainio toteaa.