PSS juhli mestaruutta jatkoajan jälkeen

PSS juhli mestaruutta jatkoajan jälkeen

Sunnuntai iltana pelattiin Suomen cupin finaali, jossa tänä vuonna kohtasi TPS ja PSS. Kupittaalla pelatussa finaalissa jännitettiin voittajaa aina jatkoajalle saakka.

Ensimmäisessä erässä nähtiin hyvin varovaista pelaamista molemmilta joukkueilta ja erässä nähtiinkin tämän myötä vain yksi osuma, kun TPS:n Milla Nordlund laukoi komeasti turkulaiset johtoon.

PSS sai hyvän alun toiseen erään ja Inka Lampinen pääsi laittamaan 1-1 lukemat taululle. Porvoolaiset eivät ehtineet kauaa osumaa juhlia, kun TPS kapteeni Jenna Saario vei joukkueen uudelleen johtoasemaan. Aivan ottelun lopussa PSS tuli vielä tasoihin ja finaalin ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalle. PSS:n Ella Holmberg ratkaisi ottelun jatkoajan osumallaan ja näin Suomen cupin mestaruus meni Porvoolaisille.

”Kokonaisuudessa ihan kohtalainen viikonloppu. Finaalissakin oli 2-1 johtoasemassa omat hetket, että ihan aito mahdollisuus oli voitosta pelata. Porvoo pystyi pelaamaan tänään kuitenkin leveämmällä materiaalilla ja oli pelin loppupuolella terävämpi”, kertoo TPS:n päävalmentaja Aki Vilander.

”Olen kuitenkin äärimmäisen ylpeä joukkueen taisteluilmeestä, jolla tänäänkin töitä tehtiin – jotain suurempaa on tulossa, se on varma”, TPS valmentaja lopettaa.