Prodigy Mestareiden Cup -turnaus alkaa maanantaina

Prodigy Mestareiden Cup -turnaus alkaa maanantaina

Prodigy Mestareiden Cup -turnaukset alkavat maanantaina aamuvarhain Kupittaan palloiluhallissa. Nyt 18. kertaa järjestettävä turnaus pelataan 1.-10.8. Kupittaan palloiluhallissa. Mukana on tänä syksynä yhteensä 66 joukkuetta.

TPS:n Perttu Kytöhonka odottaa turnauksen käynnistymistä mielenkiinnolla.

– Otimme tänä vuonna askeleen siihen alkuperäiseen suuntaan, eli rajoitimme kahdessa vanhimmassa ikäluokassa osallistujamääräksi kuusi joukkuetta ja P16-ikäluokasta alaspäin määritimme maksimiksi 10 joukkuetta. Jouduimme laittamaan yhteensä kymmenkunta ryhmää jonotuslistalle ja aina harmittaa ilmoittaa, että jokin joukkue ei turnaukseen pääse. Haluamme kuitenkin huolehtia osallistujamäärän maksimoinnin sijaan ennen kaikkea sujuvuudesta ja ylipäätään laadusta, Kytöhonka toteaa.

Turnausta voi seurata Mestareiden Cupin sosiaalisen median kanavilla, TPS Salibandyn YouTube-kanavalta sekä luonnollisesti paikan päällä.

– Vaikka ennakkojärjestelyissä on aina aika tavalla hommia ja ehkä vähän päänsärkyäkin, kun turnaus saadaan käyntiin, niin meidän upeat vapaaehtoiset sekä yhteistyökumppanit Sokos Hotel Kupittaa ja Ravintola Mauno hoitavat kyllä sen ”arkitekemisen” sujuvuuden viimeisen päälle hyvin. Tämä on vuodesta toiseen hieno huomata, päättää Kytöhonka.

Turnauksen nettisivut www.mestareidencup.com