Prodigy Mestareiden Cup paketissa – ”Vapaaehtoisemme operoivat suvereenisti”

Prodigy Mestareiden Cup paketissa – ”Vapaaehtoisemme operoivat suvereenisti”

Vuoden 2022 Prodigy Mestareiden Cupin mestarit on saatu selville. Kupittaan palloiluhallissa nähtiin kymmenen vuorokauden ajan erittäin laadukkaita ja mielenkiintoisia junioripelejä. Turnaus huipentui P14- ja P16 -ikäluokkiin, joissa kaikki mitalit jaettiin maalin erolla. 

Prodigy Mestareiden Cupin järjestelyistä vastaava Perttu Kytöhonka kiitteli vuolaasti kaikkia turnauksen mahdollistaneita.

”Tämän turnauksen ytimessä on jo vuodesta 2005 lähtien ollut se, että tehdään sydämellä ja laatu edellä. Tavoitteena ei ole maksimoida osallistujamäärää, vaan tärkeimpien osallistujien – junioripelaajien, valmentajien, taustojen ja joukkueiden turnauskokemus. Täksi vuodeksi pudotettiin ikäluokkakohtaisia joukkuemääriä ja voidaan todeta, että se oli onnistunut ratkaisu.”

”Omasta näkökulmasta katsottuna ei voi muuta kuin kiittää suuresti meidän talkooväkeä, eli niitä omien osallistujajoukkueiden vanhempia siitä panoksesta, minkä antavat turnauspäivien aikana. Oli helppo taas todeta monelle vierailijajengille, että siinä kohtaa kun turnaus käynnistyy, omat huolet vähenevät – siinä määrin suvereenisti vapaaehtoisemme operoivat turnauksen aikana.”

Kupittaan palloiluhalli tarjosi turnaukselle erinomaiset puitteet ja koko Kupittaan ympäristö on yksi turnauksen ehdottomia valttikortteja.

”Saamme järjestettyä osallistujille noin puolen kilometrin säteelle sekä peliareenan, turnausravintolan (Mauno Trivium), että yöpymisen (Sokos Hotel Kupittaa). Tämä helpottaa joukkueiden toimintaa ja liikkumista turnauksen aikana mahdottoman paljon. Vedimme P14 kanssa yhden päivän myös tutulla Leaf Areenalla ja niinikään siellä toimi kaikki mainiosti.”

”Prodigy Disc tuli uutena yhteistyökumppanina mukaan ja turnauksen tärkeimmille pelaajille jaettu TPS-aiheinen kiekko otettiin erittäin positiivisesti vastaan. Pystymme varmasti jatkokehittämään yhteistyötä seuraavia vuosia ajatellen”, Kytöhonka toteaa.

Ensi vuoden turnauksen suunnittelu alkaa melko nopeasti ja alustavat päivämäärät on jo lyöty lukkoon.

”Hoidetaan joukkueiden kanssa vielä tämän vuoden palautteet ja muut tekniset asiat maaliin ja sitten vedetään yhteen asioita, mitä voitaisiin taas parantaa.”

Turnauksen sivuilla raportteja, ennakoita ja tulospalvelu.

Upeita turnauskuvia löydät mm. tästä, tästä, tästä ja tästä. Kuvia on lupa käyttää, kuvaajaksi merkitään Iines Koskinen.

Löydät Mestareiden Cupin myös Instagramista (mestareidencup) sekä TikTokista (mestareidencup).