Predatorsin kausi 2017-18 E1-sarjassa

Predatorsin kausi 2017-18 E1-sarjassa

TPS Predators osoitti olevansa edelleen yksi parhaista voittamalla Länsirannikon ja Sisä-Suomen kattavan E1-eliittisarjan vakuuttavasti. Vauhdikkaasta hyökkäyspelistään tunnetuksi tullut Predators erottui myös runkosarjan tulospalvelussa sarjan ainoana joukkueena, joka sai sadan tehdyn maalin haamurajan rikki (112 maalia) ja päätyen lopulta toiselle sijalle FBT Karhuja yhden pisteen jäljessä.

Runkosarjan toinen sija varmisti suoran paikan loppuhuipentuman välieriin. Vastassa oli hienosti kamppaillut Classic, joka raivasi tieltään edellisenä päivänä niin FBC Turun kuin Ilveksenkin. Itse välierä oli kuitenkin lopulta puhdasta näytöstä TPS:ltä, kun ottelu lopulta keskeytettiin ylivoimaiseen maalieroon tilanteen kääntyessä kolmannessa erässä lukemiin 12-0. TPS oli selvästikin valmis voittamaan ja asenne oli kohdallaan. Nyt taisteltiin pokaalista!

Finaalissa vastassa oli viime vuoden tapaan FBT Karhut Porista. Ottelusta tuotettiin jopa live-stream Youtubeen selostuksen kera, joten kauden huipennusta pääsi seuraamaan myös kotoa käsin (nauhoite vieläkin käytettävissä https://www.youtube.com/watch?v=dT3NVW2LR94). Itse ottelussa edettiin pitkälti TPS:n komennuksessa -pallonhallinta oli tukevasti TPS:llä, mutta Karhut iski tehokkaasti vastaiskuhyökkäyksiä ja viimeisteli näistä todella kovalla prosentilla. Finaalille arvoiseen tapaan ottelu päättyi TPS:n voittoon maalin erolla tuloksella 5-4. Ottelun elinkaareen mahtui dramatiikkaa ja jännitystä kumpienkin joukkueiden ottaessa jäähyjä vuorotahtiin.

TPS Predators haluaa kiittää kaikkia vanhempia, kannustajia, toimihenkilöitä ja yhteistyökumppaneita jälleen kerran hienosti hoidetusta kaudesta.