Poikapuolen pelaajahaku käynnissä – Liity mustavalkoisiin kaudelle 2019-2020!

Poikapuolen pelaajahaku käynnissä – Liity mustavalkoisiin kaudelle 2019-2020!

TPS Salibandyn tryout-jaksot käynnistyvät Leaf Areenalla. Etsimme motivoituneita pelaajia, jotka ovat valmiita tekemään töitä kehittymisensä eteen niin pelikentällä kuin sen ulkopuolella. Mikäli harjoittelu ja pelaaminen alueen parhaassa valmennuksessa, turvallisessa toimintaympäristössä ja huippuolosuhteissa kiinnostaa, ilmoittaudu mukaan ikäluokkasi tryout-jaksolle.

TPS Salibandy on lajin kärkiseura Varsinais-Suomessa ja joukkueemme pelaavat vuosittain ikäluokkien huipulla koko Suomessa, lisäksi tarjoamme pelaajillemme mahdollisuuden kulkea Maajoukkuetietä D-junioreista eteenpäin kuulumalla Salibandyliiton FBA-yhteistyöseuroihin. Tätä kautta pelaajamme pääsevät mittamaan taitojaan Suomen parhaiden pelaajien kanssa useamman kerran vuodessa. Olemme myös yksi neljästä FBA Elite -seurasta Suomessa ja näin ollen toiminnan laatu on takuulla korkealla tasolla. Yläkouluikäisistä eteenpäin teemme tiivistä yhteistyötä Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa ja panostamme voimakkaasti yksilölliseen pelaajakehitykseen. Pelaajapolultamme nousee jatkuvasti pelaajia juniorimaajoukkueisiin ja aina Salibandyliigaan asti.

Lue lisää MAAJOUKKUETIE FBA -pelaajakehityskonseptin Elite-ohjelmasta täältä!

Suurella osalla joukkueistamme pelit ovat vielä kuluvan kauden osalta kesken. Alla olevasta listauksesta näette joukkueidemme nykytilanteen sekä löydätte jokaisen ryhmän osalta yhteyshenkilön, johon voitte olla yhteydessä, mikäli pelaaminen mustavalkoisissa kiinnostaa.

Jo seurassa pelaavien ei tarvitse ottaa yhteyttä joukkueiden yhteyshenkilöihin ensi kauden osalta, vaan jokainen joukkue kartoittaa osaltaan nykyisten pelaajien suunnitelmat ensi kautta koskien. Mikäli teille kuitenkin herää kysyttävää kyseistä asiaa koskien, voitte olla yhteydessä valmennuspäällikkö Michael Fageriin.

Poikajoukkueet TPS Salibandyssa kaudella 2019-20:

 

A-nuoret (1999- ja myöh. syntyneet)

 SM-sarjassa kaudella 2019-20

TPS pelaa tulevalla kaudella A-nuorten SM-sarjaa ja harjoittelee pääsääntöisesti Kupittaan palloiluhallissa. TPS A on alueen ylivoimaisesti paras ympäristö motivoituneille nuorille, jotka tavoittelevat tulevaisuudessa paikkaa myös aikuisten korkeimmilta sarjatasoilta. Joukkueen vastuuvalmentaja on pitkän pelaajauran pelannut, kuluneella kaudella B-poikien ja liigajoukkueen valmennuksessa toiminut Toni Läntinen.

 Joukkueen tryout- päivät julkaistaan kuluvan kauden päätyttyä, mutta alustavasti Tryoutit tullaan pitämään toukokuun ensimmäisillä viikoilla.

Lisätietoja A-nuorten toiminnasta saatte helpoiten valmennuspäällikkö Michael Fagerilta.

Valmennuspäällikkö Michael Fager: michael.fager@tpssalibandy.fi

 

B-pojat ja B Akatemia (2002-03 syntyneet)

 Tavoitteena SM-sarja ja 1-divisioona kaudella 2019-20

Tulevalla kaudella 02- ja 03-ikäluokista koostuvien B-poikien joukkueita on kaksi ja tavoitteena on pelata ikäluokan SM-sarjassa, sekä 1-divisioonassa. Kovatasoiset kamppailut ja laadukas ympärivuotinen harjoittelu takaavat sen, että motivoituneella urheilijalla on loistava mahdollisuus kehittyä ja edetä peliurallaan. Nykyinen B-poikien joukkue jatkaa vielä playoff-pelejään, mutta ensi kaudella pelaamisesta mustavalkoisissa kiinnostuneet voivat olla yhteydessä TPS Salibandyn valmennuskonsultti Harri Hakalaan. B-ikäluokan tryout-jakso järjestetään 15.-28.4.2019.

Valmennuskonsultti Harri Hakala: 040 138 1539 / harri.hakala@salibandy.fi

 

C1-pojat (2004-syntyneet)

 Tavoitteena SM-sarja kaudella 2019-20

TPS:n 04-syntyneiden poikien kuluneen kauden ottelut on pelattu ja joukkue viettää ylimenokautta harjoitellen hieman kevyemmin. Kauden 2019-20 joukkue aloittaa uuteen kauteen valmistautumisensa viikolla 15. Mikäli pelaaminen tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa kiinnostaa, voit olla yhteydessä valmentaja Jani Juustiin. C1-ikäluokan tryout-jakso järjestetään 8.-28.4.2019.

Valmentaja Jani Juusti: 040 853 6343 (iltaisin) / janijuusti@hotmail.fi

 

C2-pojat (2005-syntyneet)

 Tavoitteena SM-Sarja kaudella 2019-20

Tällä kaudella D1-poikien eliittisarjassa pelaava TPS 05 nousee ensi vuonna C-ikäluokkaan, jossa tavoitteena on pelata C2-poiken SM-sarjassa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Juho Tervala. Nykyisen joukkueen kausi on vielä kesken, mutta mikäli olet kiinnostunut ensi kauden toiminnastamme, voit olla yhteydessä ensi kauden valmentaja Juho Tervalaan. C2-ikäluokan tryout-jakso järjestetään 29.4.-12.5.2019.

Valmentaja Juho Tervala: juho.tervala@gmail.com, 040 060 7945

 

D1-pojat (2006-syntyneet)

 Tavoitteena ylialueellinen eliittisarja 2019-20

TPS:n 06-ikäluokka on hyvähenkinen ja menestyksekäs ikäluokan huippujoukkue. Ryhmä harjoittelee neljästi viikossa loistavissa olosuhteissa ja se tekee saumatonta yhteistyötä ympäröivien ikäluokkien kanssa. Lisäksi keväällä jatkuva Maajoukkuetie-projekti tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä pelaajana osana Salibandyliiton pelaajapolkua. Nykyisen joukkueen ottelut jatkuvat aina huhtikuun loppuun saakka. Voit olla yhteydessä ensi kautta koskien vastuuvalmentaja Jorma Fiskiin.

D1-ikäluokan tryout-jakso järjestetään 14.-23.5.2019.

Ikäluokkavastaava D-E Jorma Fisk: 050 554 6250 / jorma.fisk@turku.fi

 

D2-pojat (2007-syntyneet)

 Tavoitteena ylialueellinen eliittisarja 2019-20

TPS:n 07-ikäluokka on erittäin lahjakas ryhmä, missä harrastaminen on kivaa ja tavoitteellista. Joukkue siirtyy keväällä Maajoukkuetielle, jossa pelaajat pääsevät kehittämään itseään Eerikkilän huippuolosuhteissa kolme kertaa vuodessa järjestettävissä tapahtumissa. Joukkueen kuluvan kauden pelit jatkuvat vielä, mutta mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, voit olla yhteydessä vastuuvalmentaja Mika Ristimäkeen. D2-ikäluokan tryout-jakso järjestetään 15.-28.4.2019.

Valmentaja Mika Ristimäki: 044 709 5720 / mristimaki@gmail.com

 

E1-pojat (2008-syntyneet)

TPS:n 08-ikäluokka koostuu lahjakkaista ja innokkaista pelaajanaluista. Joukkue harjoittelee yhdessä viikoittain kolmesti. Ryhmä kuuluu myös ensi kaudella ns. taitokouluikäluokkiin, joka mahdollistaa kaikille pelaajille veloituksettoman, seuran ohjaaman taitoharjoituksen kerran viikossa kauden aikana. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Joona Martikainen. Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa sinua, voit olla suoraan yhteydessä joukkueenjohtaja Elias Kallioon. E1-ikäluokan avoimet harjoitukset järjestetään 13.-26.5.2019.

 Joukkueenjohtaja Elias Kallio: 040 569 8957 / joukkueenjohtaja.tpswild08@gmail.com

 

E2-pojat (2009-syntyneet)

TPS:n 09-ikäluokka koostuu erittäin innokkaista ja motivoituneista pojista, jotka harjoittelevat yhdessä kolme kertaa viikossa. Kuten 08-pojat, myös 09-pojat kuuluvat taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella yksi seuran tarjoama lisäharjoitus viikoittain kauden aikana. Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa sinua, voit olla suoraan yhteydessä valmentaja Jari Soiniseen. E2-ikäluokan avoimet harjoitukset järjestetään 15.-28.4.2019.

Valmentaja Jari Soininen: 050 420 0580 / jari.m.soininen@gmail.com

 

F1-pojat (2010-syntyneet)

TPS:n 10-ikäluokka aloitti yhteisharjoittelun seurassamme syksyllä 2018 ja se koostuu erittäin innokkaista ja motivoituneista pojista. Joukkue harjoittelee yhdessä kaksi kertaa viikossa ja kuuluu seuramme taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella yksi seuran tarjoama lisäharjoitus viikoittain kauden aikana. Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa sinua, voit olla yhteydessä valmentaja Juha Liitolaan. F1-ikäluokan avoimet harjoitukset järjestetään 15.-28.4.2019.

 Valmentaja Juha Liitola: 040 502 3309 / juha.liitola@gmail.com

 

F2-pojat (2011-syntyneet)

TPS:n 11-ikäluokka on keväällä perustettava uusi kilpajoukkue 2011-syntyneille pojille. Järjestämme toukokuun aikana avoimia harjoituksia Leaf Areenalla. Joukkue tulee harjoittelemaan yhdessä kaksi kertaa viikossa ja kuuluu seuramme taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on viikoittain tarjolla seuran tarjoama lisäharjoitus kauden aikana. Joukkueen valmennuksesta vastaa Tuomas Hyvönen. Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa sinua, voit olla yhteydessä harrastevastaavaamme Jussi Kauppiin.

 Harrastevastaava Jussi Kauppi: 040 164 6606 / jussi.kauppi@tpssalibandy.fi