Pisteitä jaossa Porvoossa

Pisteitä jaossa Porvoossa

Tepsittärillä on jälleen edessään reissuviikonloppu, kun huomenna pisteitä lähdetään hakemaan PSS:lta Porvoosta. Viimeksi joukkueet kohtasivat sarjan avausottelussa syyskuussa, ja vierailija PSS vei voiton mustavalkoisten nenän edestä lukemin 3-4. Sarjataulukossa joukkueet miehittävät sijoja 6 ja 7 PSS:n ollessa pisteen edellä. Selvää siis on, että vääntö voitosta tulee olemaan tasainen. TPS lähtee otteluun allaan kahden ottelun voittoputki, ja kahden ottelun tappioputkessa oleva PSS haluaa takuuvarmasti rikkoa molemmat putkista.

Porvoon pisteahnein pelaaja on kuluneella kaudella ollut maajoukkuepuolustaja Mia Karjalainen yhdeksällä tehopisteellään. Tepsittäriltä tehopelaajan liiviä kantaa hurjassa pistevireessä viilettävä laitahyökkääjä Milla Nordlund 25:llä tehopisteellään, ja tämä oikeuttaa koko sarjan pistepörssissä neljänteen sijaan.

Porvoosta oppinsa saanut, ja TPS:ssa toista kauttaan pelaava puolustaja Iina Siirilä näkee edessä haastavan ottelun:

– Pitää olla heti pelin alussa hereillä ja pyrkiä itse tekemään ensimmäinen maali. On jo monesti huomattu, että PSS on vaikea vastustaja johtoasemassa.

Vastustaja on sinulle tuttuakin tutumpi, onko sillä sinulle merkitystä?

– Tottakai vanhaa seuraa vastaan pelaaminen sytyttää aina normaalia enemmän.

PSS on päästänyt sarjassa 3. vähiten maaleja, millä eväillä huomenna maaleja heidän verkkoonsa tehdään?

– Hyvällä liikkeellä ja oman pelin kautta saadaan varmasti luotua tarpeeksi maalipaikkoja, joilla peli saadaan ratkottua meidän eduksemme.