Pelaajahaku kaudelle 2018-19

Pelaajahaku kaudelle 2018-19

TPS Salibandy kuuluu tällä hetkellä poikapuolen osalta Suomen menestyneimpiin salibandyseuroihin Suomessa. Seuramme tarjoaa laadukasta ja turvallista toimintaa kaikissa poikaikäluokissa ja yläkouluikäisistä eteenpäin teemme myös todella tiivistä yhteistyötä Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa. Olemme myös yksi viime vuonna perustetun Maajoukkuetie-projektin avainseuroista, joka mahdollistaa D-ikäluokasta eteenpäin mahdollisuuden päästä mittaamaan omia taitojaan Suomen parhaimpien pelaajien kanssa useamman kerran kauden aikana.

Voit lukea lisää Maajoukkuetiestä täältä!

Joukkueemme kausi on vielä kesken kuluvan sesongin osalta, mutta olemme silti aloittaneet uusien pelaajien kartoitusprosessin kauden 2018-2019 joukkueeseen.

– tavoitteena SM-Sarja kaudella 2017-18.

Tällä kaudella D1-poikien eliittisarjassa pelaava TPS Lokomotiv nousee ensi vuonna C-ikäluokkaan, jossa sen tavoitteena on tarjota pelejä niin C2-SM Sarjassa sekä tarvittaessa myös vanhempien ikäluokkien joukkueissa sekä oman ikäluokkansa aluesarjassa, mikäli näemme, että näistä tapahtumista on pelaajan kehitykselle selkeää hyötyä. Mikäli olet kiinnostunut ensi kauden toiminnastamme, voit olla yhteydessä ensi kauden valmentajaan Harri Hakalaan.

Harri Hakala 040 1381539 / harri.hakala@salibandy.fi