”Onneksi bensa riitti päätepysäkille asti”

”Onneksi bensa riitti päätepysäkille asti”

Lauantaina nähtiin Kupittaalla mielenkiintoinen ottelu, kun TPS:n naiset saivat vastaansa Classicin. Kuuden pelin voittoputkessa ollut TPS lähti hakemaan kotonaan seitsemättä perättäistä voittoa, jonka turkulaisseura saikin numeroin 7-4.

TPS aloitti ottelun todella vahvasti ja ensimmäisen erän jälkeen näyttikin jo siltä, että kotijoukkue ottaa varmasti ottelusta kolme pistettä. Milla Nordlund iski Laura Rantasen syötöstä numerot 5-0 taululle, kun ottelua oli pelattu vain kaksitoista minuuttia. Tämän jälkeen Classic pääsi pelillisesti otteluun mukaan eikä erässä nähty enempää osumia.

Toisen erän alussa TPS meni jo 6-0 johtoon Nordlundin ottelun toisella osumalla, mutta muuten erä menikin tasaisissa merkeissä. Classic sai aikaiseksi vielä Alma Laitilan osuman jälkeen pienimuotoisen loppukirin, mutta kuusi maalia oli tamperelaisille liikaa ja ottelun loppulukemiksi jäi 7-4.

”Hyvä startti peliin. Pelaajat oli hienosti ottaneet vastuuta ja käyneet keskenään iskun paikat läpi ottelun alkuun. Tietysti tuollaisessa johdossa alkaa tulemaan helposti pientä oikomista ja staattisuutta peliin, mutta kyllä täytyy sanoa, että tuli tässä itsekin ryssittyä tänään peluutuksen kanssa urakalla. Onneksi bensa riitti juuri päätepysäkille asti ja satiin erittäin tärkeät pisteet pidettyä Kupittaalla”, kommentoi TPS:n päävalmentaja Aki Vilander päivän ottelua.