Omatoimijakso ohitse

Omatoimijakso ohitse

uhannuksesta alkanut omatoimisen harjoittelun jakso on nyt ohitse ja joukkue on palannut ohjattuihin harjoituksiin. Joukkueen valmennus on hieman muuttunut omatoimijakson aikana. Pari vuotta joukkueen peräsimessä ollut Miska Sulander on kutsuttu B-junioreiden valmentajaksi. Miskan tilalle valmentajaksi on saatu Saku Sainio. Saku on tuttu kasvo Leaf Areenan käytäviltä Maskun ja Wirmon junioreiden valmentajana sekä erotuomarina. Kolmannen valmentajan paikka on vielä vahvistamatta, mutta siihen on ehdolla vielä ehkä tunnetumpi maskulaisnimi. Joukkueen päävalmentajana jatkaa keväällä toimeen nimitetty Harri Hakala.

Joukkueen kausi jatkuu harjoitusten lisäksi parilla pelitapahtumalla ennen SM-karsintaturnausta. 4.-5. elokuuta joukkue osallistuu UEFC turnaukseen. Elokuun 13.-15. on FBA-leiri Eerikkilässä. Alkukauden harjoittelujakso huipentuu SM-karsintaturnaukseen 25.-26.8. Vaasassa.

Joukkueen valmennus on uusiutunut täysin viime kaudesta. Johannes Nieminen, Roope Hyvönen ja Miska Sulander eivät enää jatka joukkueen valmentajina.