”Oltiin jäljessä tilanteista”- Pisteet jäi Porvooseen

TPS:n naisten loppukiri jäi lyhyeksi perjantaina Porvoossa. Tepsi joutui taipumaan 4-3 vierastappioon selkeästi enemmän hereillä olevaa PSS:ää vastaan.

Vaikka TPS aloitti ensimmäisessä erässä maalinteon, alkoi sen jälkeen PSS pelaamaan hyvin vahvaa ja tehokasta peliä. Ensin porvoolaiset käänsi numerot 2-1 taululle ja heti kolmannen erän alkuun, kun turkulaiset olivat henkisesti vielä pukukopissa painoi PSS vielä kaksi maalia ja meni jo 4-1 johtoon. Tepsi aloitti kyllä loppukirinsä ja pääsi jo yhden maalin päähän, mutta kolme maalia eteen oli tällä kertaa liikaa ja pisteet jäivät Porvooseen.

“Kaveri oli vaan parempi tänään, hävittiin kaksinkamppailutilanteita ja irtopalloja liikaa. Oltiin myös tilanteista jäljessä. Ei päästy pallollista peliä toteuttamaan niin kuin oltaisiin haluttu. Täytyy kuitenkin myöntää, että kaveri prässäsi ja hoiti puolustuksen hyvällä tasolla”, kertoo TPS:n naisten puolustaja Ina Leminen.

Turhauttavasta tappiosta huolimatta Leminen löysi ottelusta myös hyviä elementtejä. “Pystyttiin näin “keskeneräisenä” haastamaan todella hyvin ja paikkoja oli lyödä taululle enempikin maaleja. Pienet virheet kohdilleen niin kyllä se siitä”, Leminen lopettaa.

TPS:n seuraava liiga ottelu on vasta 23. päivä lokakuuta. Seuraavan kerran naiset pääsee parketille maanantaina, kun joukkue kohtaa Suomen Cupin ottelussa paikallisvastustaja Loiston.