”Olihan tämä maalijuhlaa!” – TPS kaatoi Koovee:n 19-2.

”Olihan tämä maalijuhlaa!” – TPS kaatoi Koovee:n 19-2.

Lopputuloksen tarjoavat:


TPS jatkaa puhtaalla pelillä F-liigan kärjessä, kun Koovee kaatui Kupittaan Palloiluhallissa selkein 19-2 -numeroin.

Mustavalkoiset lähtivät alusta asti kovalla tahdilla ja tulos oli kova – 6-0 ajassa 8:03 ja viisi eri maalintekijää. Koovee onnistui avauserän aikana kertaalleen ohittamaan Wilma Holmin. Maalitahti jatkui samana myös toiseen erään, eikä päätöserässäkään jarruteltu. Kaiken kaikkiaan ottelussa nähtiin kaksi hattutemppua ja peräti 10 eri maalintekijää. Yksi onnistujista oli liigauransa avausmaalin iskenyt Olivia Oikainen.

”On kyllä hyvät fiilikset, kun se liigauran avausmaali viimeinkin tuli! Sitä ollaankin pari peliä odoteltu. Eikä ollut mikään ruma maali! Sain Lauralta loistavan syötön maalin takaa ja siitä sitten törkkäsin pallon ilmasta sisään. Peli muuten oli melkoista maalijuhlaa. Jokaisesta näkyi, että palloa haluttiin maaliin laittaa ja pidettiin omankin pää melko puhtaana.”

-Olivia Oikarinen

”Tätä ottelua katsoi kyllä hyvällä mielellä! Asennetta löytyi niin meiltä, kuin Kooveeltakin, vaikka numerot olivatkin selvät. Jaksettiin painaa kovalla asenteella loppuun asti! Tänään tuli onnistumisia laajalla rintamalla ja se taas ruokkii jokaisen itseluottamusta. Tästä on hyvä lähteä taas kohti seuraavia pelejä!”

-Esa Pukero