Niina Nurmisesta TPS Salibandyn harrastevastaava

Niina Nurmisesta TPS Salibandyn harrastevastaava

Niina Nurminen, 27, on valittu TPS Salibandyn uudeksi harrastevastaavaksi. Koulutukseltaan Nurminen on varhaiskasvatuksen opettaja ja hän on tehnyt viimeiset neljä vuotta töitä eskari-ikäisten ja 3-5 vuotiaiden lasten parissa. 

TPS Salibandyn toiminnassa Nurminen on ollut mukana harrastepuolen ohjaajana. Tällä kaudella Nurminen on ohjannut Kilosportin P12-13 ja P10 -ryhmiä. Nurminen itse on luonnollisesti innoissaan uudesta haasteesta.

“Olen innoissani tulevasta! Työtehtävät vaikuttavat mielenkiintoisilta ja työyhteisö toimistolla mukavalta. Liityn ylpeänä mustavalkoiseen tiimiin!”

Syksyllä myös liiketoiminnan ammattitutkinnon opiskelun aloittava Nurminen haluaa ennen kaikkea saada lisää harrastajia mukaan hienon lajin pariin. 

“Haluan olla elvyttämässä harrastetoimintaa koronan jäljiltä. Haluamme ehdottomasti saada harrastemäärät taas nousuun esimerkiksi markkinoinnin laajentamisen ja kohdistamisen avulla. Lähellä sydäntä on ehdottomasti myös mahdollinen yhteistyö päiväkotien kanssa – halutaan tuoda lapsille kokemuksia millaista iloa liikunnasta voi olla. Uskon, että kokemukseni varhaiskasvatusalalta on minulle ja seuralle hyödyksi ja voin tuoda uusia näkökulmia toimintaan.”

“Tepsin harrastetoimina on tähän mennessä tullut tutuksi kentän laitojen sisäpuolelta ohjaajan roolissa. Nyt onkin mukava päästä osaksi sitä toista puolta ja olla mukana suunnittelemassa miten ja mitä siellä laitojen sisäpuolella tapahtuu”, Nurminen päättää.

Nurminen aloittaa tehtävässään 25.7.