”Nautin tällaisista kovan panoksen peleistä”

”Nautin tällaisista kovan panoksen peleistä”

TPS:n naisten osalta pelit jatkuu maanantaina, kun Suomen Cupin 3. kierroksen ottelussa tulee vastaan paikallisvastustaja FBC Loisto. Joukkueet on kohdanneet tällä kaudella jo F-Liigassa, tuolloin TPS oli vahvempi numeroin 8-3. 

Maanantain derbyn voittaja jatkaa cupissa puolivälieriin, jossa seuraava vastustaja arvotaan jäljellä olevista. Vaikka ottelu on paikalliskamppailu, niin pelistä tulee myös mielenkiintoinen siinä mielessä, että vastassa on F-liigan A-lohkon tämän hetken neljäs ja viides. Sarjataulukon perusteella siis ottelu tulee olemaan tasainen, vaikka TPS saakin vastaansa hallitsevan Suomen Cupin mestarin. FBC Loisto on pelannut liigassa neljä ottelua ja voittanut niistä kolme. Ainoan tappion Loisto kärsi juuri TPS:lle.

”Paikalliskamppailu on aina hieno juttu. Loisto tulee varmasti kovaa ja tiukka vääntö on tiedossa, mutta meillä on osaava ja vaarallinen jengi ja minulla on vahva luotto joukkueeseen”, kertoo TPS:n puolustaja Ina Leminen.

Suomen Cup on joukkueille tiukka paikka, koska pelit on kerrasta poikki ja otteluparin häviäjä lähtee suoraan laulukuoroon. Toisille tälläiset tilanteet tuottaa paineita, mutta toisille tippumisen pelko tuo vain peliin lisää kierroksia.

”Hyvillä mielillä lähden peliin. Parin päivän lepo alla niin pääsee freesillä mielellä ja kropalla peliin. Suomen Cupin ottelu kyseessä, niin peli on tulos tai ulos, itse nautin tällaisista peleistä ja olen onneksi päässyt sellaisia kokemaan useampaan otteeseen”, jatkaa Leminen.

TPS ?  FBC Loisto
?️ ma 11.10. klo 18.30
?️ Kupittaan Palloiluhalli
?️ Matsiliput ainoastaan ennakkoon Tiketistä