Naisten viikonlopun saldona voitto ja tappio  – pudotuspelitaistelu huipentuu helmikuun puolivälissä

Naisten viikonlopun saldona voitto ja tappio  – pudotuspelitaistelu huipentuu helmikuun puolivälissä

Naisten tuplaviikonloppu viime vuoden SM-finalisteja vastaan sujui tuloksellisesti – jos ei täydellisesti, niin kuitenkin varsin tyydyttävällä tavalla. Lauantaina kaatui hallitseva Suomen mestari SB-Pro lukemin 3-4, sunnuntaina puolestaan PSS piti pisteet Porvoossa lukemin 4-1. Sävelet on runkosarjan kahta viimeistä ottelua kohden mentäessä selvät – runkosarjan kutossija ja sen myötä suora pudotuspelipaikka on omissa käsissä. Tällä hetkellä SSRA on TPS:ää pisteen perässä seitsemännellä sijalla ja mikä herkullisinta, joukkueet kohtaavat 15.2. Turussa. Kolme pistettä tuosta ottelusta varmistaisi TPS:n pudotuspelipaikan. 

TPS:n päävalmentaja Lari Molkka summasi viikonlopun otteluita.

“Lauantaina SB-Prota vastaan oltiin paljon ilman palloa, mutta puolustettiin nöyrästi ja pidettiin vastustaja poissa laatupaikoilta. Onnistuttiin pysymään keulilla läpi koko ottelun. Kolmas erä meni turhan paljon ilman pelivälinettä, mutta se riitti lauantaina. Joukkueen halu voittaa oli tapissa ja mv-peli mahdollisti voiton.”

“PSS:ää vastaan puolestaan alku oli jostain syystä tahmea ja PSS pääsi meidän maalin edestä lyömään palloa sisään. Erän loppua kohden päästiin paremmin otteluun mukaan ja päästiin tasatilanteesta toiseen erään. Toisessa erässä meillä oli pallonhallinta, mutta lähinnä omalla alueella ja hitailla lähdöillä. Ei päästy yhtään maalipaikoille. Kolmannen alussa oli meidän mahdollisuudet, mutta avopaikoista ei laitettu sisään. PSS oli puolestaan tänään tehokas, joten tänään homma meni näin. Nyt on pari viikkoa taukoa, vedetään hyvä treenipätkä ja runkosarja sitten pakettiin tuplalla.”