Naisten tiivis ottelutahti saa jatkoa – huomenna vieraana ÅIF

Naisten tiivis ottelutahti saa jatkoa – huomenna vieraana ÅIF

Jos ottelutahti on aiemmin Naisten Salibandyliigassa ollut verkkainen, vaihtuu nyt ääni kellossa. Naiset pelaavat kaksi ottelua neljän päivän sisään, ja huomenna on edessä niistä toinen, kun vastaan asettuu ÅIF Sipoosta. Lauantaina tepsittäret kukistivat NST:n numeroin 8-2 ja ottivat tärkeät sarjapisteet pudotuspelejä ajatellen. Sijoitus tällä hetkellä on seitsemäs, ja pisteitä 12 pelatusta ottelusta on kertynyt niin ikään 12.

Vastustaja ÅIF majailee sarjataulukossa sijalla kahdeksan, pisteitä 13:sta ottelusta on kumminkin kertynyt vain neljä. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat lokakuussa Sipoossa, ja tuolloin TPS voitti ottelun lukemin 1-9. ”Ottelu meni suunnitelmien mukaan, pelasimme omilla vahvuuksillamme ja puolustimme kovaa”, kommentoi laitahyökkääjä Sofia Leino.

Joukkue käytti sunnuntain videopalaveriin ja palauttavaan harjoitukseen. Tänään edessä on vielä viimeistelyharjoitus. ”Tiivis ottelutahti voi joillakin vaikuttaa, mutta sen ei saa antaa näkyä. Täytyy pelata fiksusti ja laittaa vastustaja juoksemaan oman pelinopeuden kautta”, kertoo Leino. ”Kyllä tämä on harvinaista herkkua, kun pääsee pelaamaan paljon lyhyen ajan sisään, ettei taas tarvitse odottaa kolmea viikkoa seuraavaan peliin. Viime pelistä jäi hyvä moodi päälle niin on ehdottomasti positiivinen juttu pelata taas tiistaina.”

Pudotuspelien kotietuun tepsittärillä on matkaa 4 pistettä. On siis selvää, että huomenna kelpaa vain voitto. ”Lähdetään otteluun kovalla tempolla ja kolmella kentällisellä. Edelliset tulokset eivät merkkaa tässä kohtaa mitään, täytyy vain pitää oma peli kuosissa niin hyvä tulee”, päättää Leino.

 

Ottelu alkaa Leaf Areenalla huomenna tiistaina klo 18.30, tervetuloa!