Naisten tappioputki poikki ja tuikitärkeät kolme pistettä Turkuun

Naisten tappioputki poikki ja tuikitärkeät kolme pistettä Turkuun

TPS:n naiset matkasivat SSRA:n vieraaksi vaikeista lähtökohdista, sillä takana oli seitsemän tappiollista ottelua putkeen. SSRA kaatui maalein 4-3 kauden avauskierroksella ja samat 3-4 (0-2, 1-1, 2-1) lukemat iskettiin taululle Oulussa. 

TPS lähti otteluun mainiosti ja se karkasi toisessa erässä jo 0-3 johtoon, ennen kuin SSRA:n onnistui rikkoa kuparisensa. Laura Rantasen 1-4 johto-osuma kolmannen erän alkajaisiksi antoi jo odottaa selvää voittoa, mutta kamppailusta muodostui vielä varsinainen trilleri. SSRA tuli maalin päähän kahdella nopealla maalilla erän puolivälin jälkeen ja lopussa sille tarjottiin mahdollisuutta kuudella neljää vastaan TPS:n jouduttua viiden minuutin jäähylle. TPS kesti SSRA:n myllytyksen ja näin heniksesti äärimmäisen tärkeät pisteet lähtivät turkulaisten matkaan.

TPS:n päävalmentaja Lari Molkka kiitteli joukkueensa taistelumoraalia.

“Tänään oltiin 1v1-tilanteissa maalinedustoilla kovalla asenteella liikkeellä. Vieläkin tuli pomppumaaleja pari omiin, mutta peitettiin hyvin. Tänään ei myöskään tullut hätää, vaikka vastustaja sai pari pikamaalia kolmoserässä. Peittopeli ja maalinestopeli ylipäätään oli parempaa kuin viime peleissä ja tästä kertoo myös päästetyt maalit. Hienoa, että meidän nuoret uskalsi lopussa kantaa vastuuta, kun sitä oli tarjolla.”