Naisten pudotuspelitaistelu kuumenee – TPS:llä edessä tärkeä kotiottelu

Naisten pudotuspelitaistelu kuumenee – TPS:llä edessä tärkeä kotiottelu

Kun NLA:n runkosarjasta on jäljellä TPS:n osalta kolmasosa, eli seitsemän peliä, on tilanne mustavalkoisten kannalta kutkuttava. Joukkue tähyilee tiukasti paikkaa kuuden parhaan joukkoon, joka takaisi sekä paikan pudotuspeleissä, että sarjapaikan NLA:ssa ensi kaudelle. Tällä hetkellä TPS majailee runkosarjan sijalla seitsemän, joka tietäisi pudotuspelikarsintoja NLB:n kakkosryhmää vastaan. Tällä hetkellä kuudentena oleva SSRA on kerännyt tähän mennessä neljä sarjapistettä TPS:aa enemmän, mutta se on myös pelannut kolme ottelua enemmän. 

© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Sunnuntain Seurapäivänä TPS saa vastaansa kauden kangerrellen aloittaneen, mutta sittemmin hirmuiskun löytäneen Classicin. Edellinen keskinäinen kohtaaminen Turussa meni Classicille rangaistuslaukausten jälkeen, joten odotettavissa on kiihkeä kamppailu tärkeistä sarjapisteistä. 

Koko kauden loukkaantumisista kärsinyt TPS-ryhmä on nyt kauden tärkeimmällä hetkellä saanut sairastupansa parempaan kuntoon ja on valmis runkosarjan loppurutistukseen. Viisi viimeistä ottelua on tuottanut 11 pistettä 15 mahdollisesta, joten iskukyky alkaa olla kohdillaan. 

Su 12.1. klo 14.30 TPS-Classic, Kupittaan palloiluhalli