Naisten ottelut jatkuvat Suomen Cupissa – ”Varmasti tullaan näkemään huippuottelu!”

Naisten ottelut jatkuvat Suomen Cupissa – ”Varmasti tullaan näkemään huippuottelu!”

Naisten edustusjoukkue jatkaa Suomen Cupin otteluitaan perjantaina, kun se kohtaa välierissä Classicin.

TPS varmisti paikkansa välierissä kaatamalla hallitsevan Suomen Cupin mestarin PSS:n, kun taas Classic kaatoi FBC Loiston.

TPS ja Classic ovat kohdanneet toisensa kauden 2022-23 aikana vain kertaalleen ja silloin pisteet lähtivät Lempäälän Bläk Boksista kohti Turkua. F-liigassa TPS ja Classic löytyvät sarjataulukon sijoilta 1 ja 2, joten välierissä nähdään todellinen kärkikamppailu.

Suomen Cupin finaalitapahtuma pelataan tänä vuonna Hämeenlinnan Loimua Areenalla.

TPS:n välieräottelu on nähtävissä YLE TV2 kautta!

”Viime viikko oli Champions Cupin jäljiltä vähän hankala. Oli sairasteluja ja paristojen lataus alkoi olla vähissä. Tällä viikolla ollaan saatu joukkuetta taas pelikuntoon ja harjoitukset ovat olleet taas paljon laadukkaampia, joten huomenna pitäisi olla taas vireessä. Lähdemme siitä tavoitteesta, että viikonloppuna pelataan kaksi ottelua ja molemmista napataan voitto. Classic on kuitenkin hankala, joukkuepeliltään tasainen vastustaja, jolla on vielä hyviä kärkiyksilöitä, jotka pystyvät pelejään ratkomaan. Joukkueessa on paljon taitoa ja nopeutta, eikä meillä ole fyysistä ylivoimaa muihin peleihin verrattuna. Varmasti tullaan näkemään huippuottelu, jota molemmat joukkueet ovat odottaneet!”

-Aki Vilander