Naisten joukkue kaudelle 2023-24

Naisten joukkue kaudelle 2023-24

Naisten joukkue on julkaistu. Maalivahdeissa ei nähdä muutoksia, vaan torjuntatyöt hoitavat tulevallakin kaudella Noora Vuorela, Lisette Blomqvist ja Wilma Holm. Päävalmentaja Aki Vilander näkee maalivahtitilanteen hyvänä.

-Meillä on kolme hyvää, eri tyyppistä maalivahtia. Noora on jo kokenut veskari, jolla on paljon kokemusta voittamista. Monella tapaa ”äitihahmo” nuoremmille veskareille. Lisette ja Wilma ovat tulevaisuuden huippuveskareita, joiden pelimääriä yritetään kasvattaa. Maalivahtitilanne on hyvä.

Puolustuksessa on tapahtunut vähän muutoksia ja sisään tulleista pelaajista esiin voi nostaa kokeneen Anu Raatevaaran, joka siirtyy Palloseuran paitaan SB-Prosta. Raatevaaran kummiyrityksenä toimii rakennusalalla laadukkaita ja kilpailukykyisiä maansiirto- ja maanrakennuspalveluja tarjoava ReSolum.

-Näkisin, että puolustus on viime kautta vahvempi. Anu tuo paljon kokemusta, johtajuutta ja kovuutta puolustukseen. Hienoa, että ReSolum lähti mahdollistamaan Anun siirtymistä meille. Joukkueessa on paljon leveyttä ja pystymme kierrättämään kokoonpanoa enemmän. Varsinkin maajoukkueessa pelaaville on tiedossa kiireinen syksy, joten laaja rinki auttaa.

Hyökkäyksessä runko on pysynyt melko samana ja Vilanderin mukaan tälle pohjalle on hyvä rakentaa myös tulevaa.

-On helppoa rakentaa vanhan päälle. Pyrimme vahvistamaan vahvuuksiamme ja haemme asioita, joissa pystymme kehittämään. Haluamme nostaa tilannemäärää tulevaa kautta ajatellen.

 

Naisten joukkue kaudella 2023-2024:

Jenna Saario
Aino Järvinen
Anna Marttala
Anu Raatevaara
Cira Virta
Eerika Koski
Emilia Pietilä
Henrika Maikola
Ina Leminen
Jenina Hämäläinen
Joanna Kaasalainen
Laura Rantanen
Lisette Blomqvist
Melisa Aydemir
Meri-Helmi Höynälä
Milla Nordlund
Noora Vuorela
Noora Rantanen
Olivia Pietilä
Ronja Niemi
Seraina Fitzi
Sofia Leino
Veera Kuosmanen
Wilma Holm