Naisten finaalisarja tasoihin – TPS:lle tappio Kupittaalla

Naisten finaalisarja tasoittui 1-1 tilanteeseen, kun Classic haki Kupittaalta 0-5 voiton.

Ottelu alkoi mustavalkoisten pallonhallinnalla, mutta vierailijat saivat oman paikkansa kahdeksannella minuutilla, kun Palloseura joutui alivoimalle. Classic ei jättänyt paikkaansa käyttämättä, vaan siirtyi 0-1 johtoon. Muutamaa minuuttia myöhemmin oli vuorossa toinen alivoima, mutta tämä selvitettiin ilman takaiskua ja tauolle mentiin maalin takaa-ajossa.

Toisen erän alussa mustavalkoiset pääsivät hakemaan tasoitusta ylivoimalla, mutta hyvistä paikoista huolimatta palloa ei maaliin saatu. Ottelu eteni maalin erolla aina erän viimeisille minuuteille asti, mutta Classic onnistui siirtymään nopeasta vastahyökkäyksestä 0-2 -johtoon.

TPS sai luotua vaarallisia paikkoja Classicin päätyyn, mutta myös kolmannesta maalista vastasi vierailijat. Palloseura haki lopussa maaleja ilman maalivahtia, mutta Classic onnistui iskemään kahdesti tyhjiin ja nappasi voiton lukemilla 0-5. Noora Vuorela torjui ottelussa 15 kertaa.

Finaalit jatkuvat heti huomenna Bläk Boksissa ja Kupittaalle palataan torstaina 11.4. 18.30.