Naisten F-liigataival starttaa lauantaina Leafillä

Naisten F-liigataival starttaa lauantaina Leafillä

TPS naisten edustusjoukkueen kausi käynnistyy lauantaina 19.9. Avausottelussa joukkue kohtaa Kooveen ja peli pelataan LEAF-areenalla klo 17:00. Joukkueet kohtasivat tänä syksynä jo kerran harjoituskaudella 19.8. Tuon ottelun vei nimiinsä Koovee lukemin 3-4 kun TPS-kirin suhteen aika kellossa loppui. 

Pystyimme hyvin haastamaan Kooveeta jo treenimatsissa rikkonaisen harjoittelujakson aikana. Nyt olemme päässet harjoittelemaan ehjemmin ja paremmin. Viimeisten treenimatsien perusteella voimme lähteä erittäin hyvillä mielin kauteen ja lauantain otteluun, toteaa päävalmentaja Antti Hänninen

TPS ei aio lähteä pelaamaan varman päälle, vaan pelityyli on kunnianhimoinen. Niin on myös joukkueen asettama tavoite mestaruudesta ja sen eteen on uskallettava ottaa tietoisia riskejä. Joukkue on panostanut kesästä alkaen viisikkopelin organisointiin ja muutamien katsomokommenttienkin perusteella pelitavassa on havaittavissa näkyvää muutosta. 

Matka on kuitenkin vasta alussa ja kehittymisen varaa on paljon. Ketjukoostumuksetkin ovat eläneet pakosta ja vasta viime aikoina on saatu rauhoitettu tilannetta. Vielä on samalla myös löydetty onnistujia uusiin rooleihin.

Muutamissa harjoitusotteluissa maalipaikkoja on jopa tuhlailtu ja joukkueen pelissä näkynyt hyvä tunne. Lauantaina nähdään, riittääkö se jo kääntämään tuloksen TPS:n hyväksi. Pelillisesti ennusmerkit kauteen ovat hyvät. Nyt pelataan kuitenkin pisteistä ja pelit pitää vielä kääntää voitoksi.

TPS-Koovee la 19.9. klo 17.00, Leaf Areena