Naisille voitto Welhoista – Miehet kaatoivat OLS:n

Naisten ottelussa nähtiin alusta asti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ensimmäinen maali syntyi rangaistuslaukauksesta, kun Eerika Koski upotti pallon varmasti sisään. Laura Rantanen tuplasi johdon Melisa Aydemirin syötöstä ja Henrika Maikola iski taukolukemat 3-0.

Toisessa erässä maaleja saatiin odotella hetki, mutta lopulta Olivia Pietilä ja Sofia Leino pääsivät iskemään taukolukemat 5-0. Päätöserä sai salama-alun kun Leino heilutti maaliverkkoja vain yhdeksän sekunnin pelin jälkeen. Maikola ja Koski osuivat lähes perätysten ja Koski myös kuittasi Welhojen kavennuksen viimeistelemällä hattutemppunsa. Koski iski vielä kerran ja viimeisteli ylivoimalla loppulukemat 10-1. TPS:n maalilla Wilma Holm torjui 13 kertaa.

Miesten ottelussa nähtiin melko rikkonainen alku. Heti toiselle minuutilla molemmille joukkueille tuomittiin rangaistus ja pari minuuttia myöhemmin TPS joutui alivoimalle, josta OLS rokotti. Jere Niemelä kuitenkin kuittasi muutamaa minuuttia myöhemmin tulleessa ylivoimassa. Oululaiset siirtyivät jälleen johtoon, mutta Tuomas Ojalan maalilla tuolle mentiin 2-2 tilanteessa.

Toinen erä alkoi lähestyä puoliväliään kun OLS siirtyi jälleen johtoon, mutta Joonas Koskinen kuittasi hetkeä myöhemmin. TPS nappasi ottelua itselleen, mutta johtomaalia saatiin odotella aina päätöserän jälkimmäiselle puoliskolle asti. Lopulta Lauri Stenfors upotti pallon maaliin tarkalla laukauksella. Muutamaa minuuttia myöhemmin Peteris Trekse tarjoili upean syötön takatolpalle yksin jääneelle Aleksi Ahokkaalle, joka iski mustavalkoiset kahden maalin johtoon. OLS nousi hetki ennen loppua maalin päähän, mutta 13 kertaa torjunut Oskari Fälden oli tarkkana ja TPS haki Oulusta täydet kuusi pistettä.

Miesten ottelut jatkuvat perjantaina EräViikinkien vieraana ja seuraava kotiottelu on sunnuntaina 28.1. 15.00, kun pelataan kauden viimeinen Turun paikalliskamppailu!