Naisille voitto finaalien avauksesta – ”Keksin paljon parannettavaa”

Naisille voitto finaalien avauksesta – ”Keksin paljon parannettavaa”

TPS nappasi voiton ensimmäisestä finaalista, kun Classic kaatui 12-4.

Lopputuloksen tarjoavat:

 

Vaikka Kupittaan Palloiluhallissa nähtiin alusta asti kuumaa playoff-henkeä, saatiin avausmaalia odotella hetki. Lopulta Cira Virralle tarjoutui loistava paikka ja pallo varmasti Classicin maaliverkkoihin. Classic tasoitti hetkeä myöhemmin, mutta Sofia Leinon ja Laura Rantasen maaleilla mustavalkoisilla oli kahden maalin karkumatka. Vierailijat onnistuivat nousemaan maalin päähän, mutta Emilia Pietilän osuman myötä tauolle lähdettiin 4-2 -lukemissa.

Toisessa erässä maalia saatiin taas odotella hetki, mutta lopulta Milla Nordlund onnistui ylivoimalla. Classic onnistui kaventamaan, mutta Laura Rantasen ja Nordlundin toisilla osumilla päätöserään lähdettiin 7-3 -johdossa.

Päätöserän ensimmäisestä maalista vastasi Classic, mutta Nordlund iski hattutempun täyteen ja Meri-Helmi Höynälä lisäsi maalisaldoa vain hetkeä myöhemmin. Viimeinen maalirypäs nähtiin muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Ella Alanko-Salminen iski päivän ensimmäisensä, Sofia Leino toisensa ja Laura Rantanen viimeisteli hattutempun.

Palloseuran maalilla Noora Vuorela torjui 10 kertaa.

Tietysti hienoa ottaa ensimmäinen voitto, mutta keksin paljon parannettavaa puolustukseen ja siihen täytyy huomenna keskittyä. Hyökkäyspäässä sain itsekin iskeä pari maalia takatolpalta tyhjiin.”

-Laura Rantanen

”Maalirikas peli saatiin lopulta aikaan! Pienen alkutäpinän jälkeen alkoi tulla hienoja maaleja ja sitä kautta ansaittu voitto. Nyt on jo siirretty katseita huomiseen otteluun, eikä jäädä juhlimaan tätä peliä.”

-Hannu Rantanen

 

Finaalit jatkuvat huomenna Lempäälässä ja Kupittaalle Palataan keskiviikkona 5.4.

Liput kotiotteluun voit ostaa tästä.