Naisille voitokas kotiavaus, seuraava kotiottelu jo sunnuntaina

Naisille voitokas kotiavaus, seuraava kotiottelu jo sunnuntaina

TPS:n naisten edustusjoukkue avasi kautensa viikko takaperin voitokkaasti paikallisottelussa, mutta vasta tänään nähtiin TPS:n kotiavaus. Kaukaloon vastaansa mustavalkoiset saivat Tampereen Kooveen, joka onnistui lopulta kirimään 4-3-lukemiin.

TPS:n päävalmentaja Aki Vilander oli luonnollisesti tyytyväinen ottelun lopputulokseen.

”Tuloksellisesti haluttiin lähteä keulaan pelaamaan alussa ja hienosti siinä onnistuttiin. Jäähyt ja loukkaantumiset hieman sekoitti tänään pakkaa ja kovin ehjäään pelaamiseen ei päästy kiinni – oli myös äärimmäisen hyvä ja sitkeä joukkue vastassa. Viimeisessä erässä nähtii kauden parasta peliä pallolla ja ehkä juuri sitä potentiaalia, jota joukkueesta löytyy. Paljon löytyi hienoja taistelijoita tänään riveistä molempiin suuntiin, mutta kyllä kolme maalia Nordlundilta tälläiseen peliin on kova suoritus,” Vilander kommentoi.

”Hyvä voitto meiltä, vaikka peli oli vaikea! Ensimmäisessä erässä hallittiin palloa ja saatiin hyvä draivi päälle. Toinen erä oli rikkonainen ja kooveen hallintaa. Kolmanteen erään lähdettäessä porukasta huomasi sen poltteen, että tää peli hoidetaan kotiin ja pisteet jäävät Turkuun,” hattutempun tehnyt Milla Nordlund analysoi.

”Erityismaininta loistavasti pelanneelle Melisalle, joka pelasi tänään ensimmäisen liigapelinsä,” Nordlund nostaa loppuun.

<< Tilastot F-liigan sivuilta >>

Matsipoiminnat

Ennen ottelua palkittiin Turun Palloseura ry:n hopeisella ansiolevykkeellä U19 MM-kultaa voittaneet Cira Virta ja Meri-Helmi Höynälä. TPS-kumppani Kelloliike Salonen muisti kultamitalisteja myös omalla palkinnollaan.

Seuraava kotiottelu

TPS-EräViikingit
Su 26.9. 18.30
Kupittaan Palloiluhalli

Liput ainoastaan ennakkoon Tiketin kautta, ei ovilipunmyyntiä