Naisille vieraita Lappeenrannasta

Naisille vieraita Lappeenrannasta

Naiset saavat huomenna vastaansa Lappeenrannan NST:n, ja vaikka onkin jo helmikuu, on kohtaaminen vasta ensimmäinen laatuaan tällä kaudella. Syksyn kierroksen ottelu siirtyi Suomen Cupin tieltä myöhempään ajankohtaan, joten joukkueet kohtaavat täten kevään kierroksella kahdesti.

NST:n kausi on ollut alavireinen, ja joukkue on sarjassa viimeisenä vain yhdellä voitolla. Tepsittäret ovat sijalla seitsemän. NST:n runko on kahden vuoden takaisen Suomen Mestaruuden jälkeen vaihtunut suurelta osin, kun mm. kokeneet maajoukkuetason huippupelaajat Jonna Mäkelä ja Tiia Ukkonen lopettivat uransa vuoden 2016 Superfinaalin kultajuhliin. Vastuu on sittemmin siirtynyt nuoremmille, mutta edelleen joukkueesta löytyy iskukykyä esimerkiksi Juuli Hakkaraisen muodossa. Hakkarainen on joukkueensa TEHO-pelaaja pisteillään 5+5=10. Tepsittäristä tätä titteliä pitää edelleen hallussaan Milla Nordlund (12+15=27)

Päävalmentaja Aki Vilander, mistä lähtökohdista otteluun lähdetään?

”Lauantain pelissä mitataan, onko viesti edellisestä pelistä mennyt perille, ja saadaanko sanat muutettua teoiksi. Odotan joukkueelta ja jokaiselta pelaajalta kovaa heittäytymistä pelille sen puolesta, että yhtäkään yksittäistä tilannetta ei kentällä hävitä.”

Viime ottelu päättyi karvaaseen kotitappioon KooVee:lle, onko siis luvassa muutoksia, jotta kurssi käännetään?

”Pieniä muutoksia tehdään kokoonpanoon ja näillä haetaan laajemmalti parempaa virettä soittimiin.”

Ottelu alkaa Leaf Areenalla klo 15.00 Tervetuloa!