Naisille toinen voitto välierissä – Meri-Helmi Höynälä ratkaisi jatkoajalla

Naiset nappasivat torstai-illan jännitysnäytelmässä toisen voiton välierissä, kun FBC Loisto kaatui jatkoajalla 7-6.

Ottelun avausmaalia saatiin odotella vartti, mutta lopulta Cira Virta osui Palloseuran pelatessa alivoimalla. Ensimmäiselle tauolle mentiin kuitenkin tasalukemissa Loiston osuttua viimeisellä minuutilla.

Toisessa erässä Meri-Helmi Höynälä iski mustavalkoiset johtoon, mutta vierailijat iskivät kaksi seuraavaa osumaa. Kapteeni Jenna Saario iski kuitenkin taukolukemat 3-3.

Päätöserässä maaleja saatiin odotella viimeiselle kympille saakka, mutta sitten alkoi tapahtua. Loisto siirtyi johtoon, mutta Ina Leminen ja Veera Kuosmanen käänsivät pelin. Loisto tasoitti ilman maalivahtia, mutta 13 sekuntia ennen loppua kapteeni Saario osui toistamiseen. Loisto onnistui kuitenkin tasoittamaan vain viisi sekuntia myöhemmin.

Jatkoajalla ratkaisua odoteltiin reilut kolme ja puoli minuuttia, ennen kuin Meri-Helmi Höynälä iski pallon maaliin. TPS:n maalilla Noora Vuorela torjui 18 kertaa.

Välierien neljäs ottelu pelataan lauantaina 15.00.