Naisille toinen kiinnitys välieriin – SB-Pro kaatui 1-5

Naisille toinen kiinnitys välieriin – SB-Pro kaatui 1-5

Naisten edustusjoukkue nappasi toisen voiton puolivälierissä, kun SB-Pro kaatui kotikentällään 1-5.

Mustavalkoiset aloittivat terävästi, mutta SB-Pro pääsi nopeasti hakemaan johto-osumaa ylivoimalla. Mustavalkoisten puolustus oli kuitenkin tarkkana ja alivoima selvitettiin ilman takaiskua. Mustavalkoiset saivat painettua peliä Pron päätyyn, mutta maalia saatiin odotella aina erän loppuun. Lopulta Laura Rantanen iski ottelun avausmaalin.

Toisen erän alussa mustavalkoisille tarjoutui erinomainen paikka tuplata johto kun Pro otti kaksi jäähyä putkeen. Tätä ei jätetty hyödyntämättä, vaan Cira Virta iski pallon maaliverkoihin. SB-Pro onnistui rikkomaan tänään kahdesti torjuneen Noora Vuorelan yli 90 minuutin maalittoman putken erän puolivälin jälkeen, mutta Jasmin Saario iski erän lopussa eron taas kahteen ja Meri-Helmi Höynälä iski taukolukemat 1-4.

Päätöserässä TPS lähti kuluttelemaan kellosta minuutteja pois, eikä Pro päässyt käynnistämään kiriään. Lopullinen ratkaisu nähtiin kun kotijoukkue haki ottelun lopussa kavennusta ilman maalivahtia ja Laura Rantanen iski illan toisensa tyhjiin. TPS pääsi lopussa vielä hakemaan lisäosumia ylivoimalla, mutta niitä ei nähty.

Naisten ottelut jatkuvat torstaina 18.30, kun sarja on ensimmäistä kertaa katkolla. Voit ostaa liput painamalla tästä.