Naisille tappio vuoden ensimmäisestä ottelusta

Naisten edustusjoukkue koki tappion vuoden ensimmäisestä ottelusta, kun SB-Pro oli kotikentällään tehokkaampi lukemin 5-3.

Kotijoukkue siirtyi johtoon heti ottelun ensimmäisellä minuutilla, mutta Jasmin Saario kuittasi tämän osuman nopeasti. Mustavalkoiset nappasivat pallonhallinnan itselleen, mutta hyvistä paikoista huolimatta lisämaaleja ei avauserässä nähty.

Toisen erän alussa Olivia Pietilä iski mustavalkoiset 1-2 -johtoon, mutta kovasta paineesta huolimatta kotijoukkue pääsi iskemään seuraavan maalin ja tauolle lähdettiin taas tasatilanteessa.

Päätöserän alussa Pro siirtyi ensin ylivoimalla johtoon ja hetkeä myöhemmin kotijoukkue osui alivoimalla. Erän lähestyessä puoliväliä iski Meri-Helmi Höynälä TPS:n maalin päähän, mutta kotijoukkue iski ottelun viimeisen maalin ja nappasi täyden pistepotin 5-3 -lukemilla. Lisette Blomqvist torjui ottelussa 13 kertaa.

Naisten ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna Suomen Cupin finaalitapahtumassa.