Naisille tappio toisessa välierässä – kolmas kohtaaminen torstaina

Naisten edustusjoukkue koki 5-4 tappion kolmannessa välierässä.

Ottelun ensimmäiset minuutit olivat välierien avausottelua varovaisemmat ja molemmat pyörittivät palloa vuorotahtiin. Avauserän kulku muuttui kuitenkin täysin, kun Loisto iski kaksi maalia erän puolivälin lähestyessä. Kotijoukkue osui vielä kahdesti ja tauolle lähdettiin tylyissä 4-0 -lukemissa.

Toisessa erässä TPS joutui alivoimalle, mutta se selvitettiin ja pian sen jälkeen Emilia Pietilä iski Palloseuran avausmaalin. Anna Marttala iski viitisen minuuttia myöhemmin mustavalkoiset kahden maalin päähän, mutta seuraavan maalin iski taas Loisto. Tauolle lähdettiin kuitenkin kahden maalin erolla, kun Meri-Helmi Höynälä iski pallon maaliverkkoihin erän loppuhetkillä.

Päätöserässä Palloseura lähti kiivaasti hakemaan tasoitusta ja lopulta kapteeni Jenna Saario iski eron vain yhteen. TPS lähti lopussa hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tolppaa lähemmäs ei päästy.

TPS:n maalilla Lisette Blomqvist torjui kolme kertaa ja avauserässä kentälle vaihdettu Wilma Holm 5 kertaa.

Välierät jatkuvat torstaina 28.3. 18.30. Liput voit ostaa painamalla tästä.