Naisille tappio kärkikamppailusta – TPS 3-6 Classic

Naiset kokivat tappion F-liigan kärkikamppailussa, kun Classic haki pisteet Turusta lukemin 3-6.

Mustavalkoiset aloittivat ottelun erittäin vahvasti ja nappasivat pallonhallinnan itselleen. Ensimmäistä maalia saatiin odotella kymmenisen minuuttia, mutta lopulta kapteeni Jenna Saario iski mustavalkoiset 1-0 johtoon. Maali herätti vierailijat ja ottelu tasoittui. Lopulta Classic pääsi iskemään ottelun tasoihin ja ensimmäiselle tauolle lähdettiin tasalukemissa.

Toista erää oli pelattu reilut kuusi minuuttia, kun Classic pääsi iskemään pallon maaliverkkoihin. Eerika Koski iski ottelun tasoihin muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta Classic onnistui vielä karkaamaan johtoon erän loppuhetkillä ja tauolle lähdettiin lukemissa 2-3.

Vierailijoille tarjoutui heti päätöserän alkuun mahdollisuus kasvattaa johtoon, kun mustavalkoisille tuomittiin kaksi perättäistä jäähyä. Puolustus pelasi kuitenkin tiiviisti ja selvitti molemmat ilman takaiskuja. Sofia Leino iski ottelun tasoihin pari minuuttia rangaistusten jälkeen, mutta puolitoista minuuttia tästä ja Classic siirtyi jälleen johtoon. Mustavalkoiset lähtivät hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Classic osui kahdesti ja nappasi täyden pistepotin. Noora Vuorela torjui ottelussa 12 kertaa.

Naisten ottelut jatkuvat lauantaina O2-Jyväskylää vastaan ja liput voit ostaa tästä.

Huomenna puolestaan pelataan miesten ottelu, kun Kupittaalle saapuu LASB. Liput voit ostaa tästä.