Naisille komea kotivoitto – EräViikingit kaatui 8-0

Naiset nappasivat komean kotivoiton, kun EräViikingit kaatui Kupittaan palloiluhallissa 8-0.

Mustavalkoiset saivat otteluun vahvan alun, mutta vierailijat saivat oman iskunpaikkansa ylivoiman myötä. TPS kuitenkin puolusti tarkasti ja pääsi karkaamaan vastahyökkäykseen, josta Jenna Saario iski alivoimalla pallon maaliin. Ottelu eteni tasaisena, mutta maalia saatiin odotella hetki. Lopulta Melisa Aydemir tuplasi johdon.

Toinen erä oli edennyt jo jälkimmäiselle puoliskolleen, kun mustavalkoiset pääsivät kokeilemaan omaa ylivoimaansa. Nokka ei tuhissut pitkään, vaan Jenna Saario iski illan toisellaan 3-0 ja erän loppupuolella hän viimeisteli hattutempullaan lukemiksi 4-0.

Päätöserää oli pelattu reilut viisi minuuttia kun Seraina Fitzi heilutteli maaliverkkoja. Laura Rantanen iski viimeisellä vitosella 6-0, Meri-Helmi Höynälä vippasi pallon puolesta kentästä tyhjään maaliin ja Rantasen toisella osumalla loppulukemat 8-0.

TPS:n maalilla Noora Vuorela nappasi nollapelin kuudella torjunnalla.

Naisten kotiottelut jatkuvat sunnuntaina 15.00, kun Welhot saapuu Turkuun. Liput voit ostaa painamalla tästä.