Naisille kaksi voittoa reissupeleistä – Olivia Pietilälle historian nopein osuma

Naisten edustusjoukkue matkasi viikonlopun aikana Jyväskylään ja Kuopioon.

Lauantaina oltiin O2-Jyväskylän vieraana. Ottelu sai nopean alun ja minuutin pelaamisen jälkeen oltiin jo 0-2 -johdossa Olivia Pietilän ja Sofia Leinon maaleilla. Pietilän ajassa 00:03 syntynyt maali oli historian nopein osuma. Kotijoukkue nousi avauserässä tasoihin, mutta Jasmin Saarion ja Seraina Fitzin maaleilla toisessa erässä oltiin taas kahden maalin johdossa. Toisen erän viimeisestä osumasta vastasi kuitenkin kotijoukkue.

Päätöserän alussa Milla Nordlund iski 3-5, mutta O2 onnistui nousemaan maalin päähän muutamaa minuuttia myöhemmin. Tämän lähemmäs jyväskyläläiset eivät kuitenkaan päässeet, vaan Eerika Koski ja Cira Virta iskivät loppulukemat 4-7.

Maalilla Lisette Blomqvist torjui 14 kertaa.

Kuopioon saavuttiin lauantaina ja hyvin nukutun yön jälkeen suunnattiin Welhojen vieraaksi.

Kuopiossa ei nähty nopeaa alkua, vaan ensimmäistä osumaa saatiin odotella avauserän jälkimmäiselle puoliskolle asti. Lopulta viikonlopun ajan kapteenina toiminut Milla Nordlund iski ensimmäisen osuman. Sofia Leino osui muutamaa minuuttia ennen erän loppua ja tuolle lähdettiin lukemissa. Sama kaksikko oli maalinteossa myös toisen erän alussa, kun Leino tarjoili ja Nordlund iski illan toisensa. Muutamaa minuuttia myöhemmin Seraina Fitzi iski illan neljännen maalin. Kotijoukkue onnistui kuitenkin kaventamaan erän lopussa ylivoimalla.

Päätöserässä Jasmin Saario iski taululle 1-5, mutta heti perään Welhot kavensi onnekkaasti. Tämän jälkeen kuitenkin alkoi mustavalkoinen näytös. Olivia Pietilä osui peräti neljä kertaa, Eerika Koski kolmesti, sekä Milla Nordlund, Jenina Hämäläinen, Jasmin Saario sekä Sofia Leino kertaalleen. TPS osui päätöserässä peräti 12 kertaa ja loppulukemat olivat 2-16.