Naisille 9 tärkeää jatkosopimusta – ”Hyvä lähtölaukaus tulevaan”

Naisille 9 tärkeää jatkosopimusta – ”Hyvä lähtölaukaus tulevaan”

Naisten edustusjoukkue on solminut yhdeksän tärkeää jatkosopimusta.

Emilia ja Olivia Pietilä, Eerika Koski, Henrika Maikola, Veera Kuosmanen, Melisa Aydemir, Cira Virta, Sofia Leino ja joukkueen pitkäaikainen kapteeni Jenna Saario jatkavat mustavalkoisessa paidassa. Kaikki sopimukset ovat kaksivuotisia.

Saario ja Leino ovat jo pitkään olleet joukkueen kulmakiviä yhteensä 350 runkosarjaottelun kokemuksella. Aydemir ja Virta ovat luoneet muutamassa vuodessa kivikovan pakkiparin ja Kuosmanen on tuonut kovaa asennetta hyökkäyspäähän. Pietilät, Koski ja Maikola ovat ottelusta toiseen pistäneet vastustajat tiukille kentän molemmissa päissä.

Vaikka kovaa tulosta ollaan saatu aikaan jo nyt, on tulevaisuudessa jokaisen kohdalla potentiaalia vielä nykyistäkin parempiin suorituksiin.

Päävalmentaja Aki Vilander on tyytyväinen jatkosopimuksista.

”Kuluva kausi on ollut kieltämättä haastava. Menestyksen mukana tapahtumien määrä sekä kuormitus kasvaa ja ikävä kyllä loukkaantumisiakin on ollut kesästä lähtien paljon.

Hienoa tässä ajanjaksossa on ollut se, että johtajuutta on kasvanut joukkueeseen lisää ja vastuuta on opittu kantamaan tuloksesta myös laajemmin joukkueessa. Erityisen iloinen olen siitä, mille tasolle nuoriso-osastomme on jo kiihdyttänyt.

Haluamme jatkossakin olla hyvin menestyvä joukkue, joka kestää tasollaan myös silloin kun jonkun ura loppuu tai saa mahdollisuuden pelata ulkomailla. Näin kovan ydinrungon sitouttaminen kahdeksi vuodeksi ei ole yksinkertainen juttu ja saimme äärimmäisen hyvä lähtölaukauksen tulevan kauden joukkueen rakentamiselle.

Ammattimainen harjoittelu ja suhtautuminen urheiluun vievät meitä taas jatkossakin YHDESSÄ kohti hienoja hetkiä.”

TPS Salibandyn urheilujohtaja Perttu Kytöhonka on tyytyväinen joukkueen rakentumiseen.

”Jokaisen menestysjoukkueen perustana on vahva ydin. Sellainen meillä on tässä joukkueessa ollut ja jatkosopimusten myötä on myös jatkossa. Luonnollisesti iso vahvuus neuvotteluissa on ollut, että Aki Vilanderin sopimus jatkuu. Pelaajat tietävät olevansa Suomen parhaassa valmennuksessa jatkossakin.”