Naisilla F-liigassa edessään tuplaviikonloppu – ”Nöyryys ja työnteko tulee palauttaa meidän huipputasolle”

Naisilla F-liigassa edessään tuplaviikonloppu – ”Nöyryys ja työnteko tulee palauttaa meidän huipputasolle”

Naisilla on edessä taas kova tuplaviikonloppu: Ensin lauantai-iltana vastassa on Koovee vieraissa ja sunnuntaina heti iltapäivästä Kupittaalla on tarjolla taas derby-herkkua. Halli on sama, mutta kotijoukkueena on tällä kertaa TPS, kun FBC Loisto asettuu vastaan toistamiseen tällä kaudella. Molemmat viikonlopun vastustajat ovat sarjataulukossa seuraavina TPS:n yläpuolella pienen etumatkan turvin ja se tarjoaa herkulliset asetelmat viikonlopulle. Sarja on erittäin tasainen ja jokainen voitto vaikuttaa tässä kohtaa sijoituksiin.

”Tappio palautti jalat maanpinnalle ja saimme tärkeää oppia pienistä asioista, joissa voimme taas parantaa. On hyvä että alkukaudesta koetellaan, se pakottaa kehittymään. Tarkoitus on säilyttää hyvät kesän pohjat ja rakentaa kerros kerrokselta kokonaisuutta. Kehitykseemme on oltava tyytyväinen, vaikka tekemistäkin vielä on – erityisesti hyökkäyspelissä”, toteaa päävalmentaja Antti Hänninen.

FBC Loisto vei ensimmäisen paikallisottelun nimiinsä lukemin 10-6 ja tuo ottelu sytyttää taatusti joukkueen erityisesti. Nyt TPS on ottanut opikseen:

”Nöyryys ja työnteko puolustuspelissä tulee palauttaa sinne meidän huipputasolle. Maalintekokilpailuun emme vielä ainakaan ole valmiita ja se pitää huomioida juuri Loistoa vastaan erilaisella lähestymisellä kuin viimeksi. Valmennus teki siinä virhearvion harjoitusotteluiden pohjalta ja toisaalta Loisto taisi myös olla valmistautunut pelityyliimme. Siitä otimme opiksi ja nyt on edessä aivan uusi peli.”

Koovee-TPS la 31.10. la 18.30
TPS-Loisto su 1.11. klo 14.30, Kupittaan palloiluhalli