Naiset Suomen Cupin finaaliin – ”Hyvä tason nosto!”

Lopputuloksen tarjoavat:

TPS lunasti paikkansa Suomen Cupin finaalissa kaatamalla Classicin numeroin 1-5.

Classic aloitti terävämmin ja iski avauserän ainoaksi jääneen osuman erän lähestyessä puoliväliään. Toiseen erään TPS sai salama-alun, kun Laura Rantanen iski pallon maaliverkkoihin vain 11 sekunnin pelaamisen jälkeen. Toisessa erässä oli paikkoja lisämaaleillekin, mutta maalivahdit olivat tarkkoina. Päätöserän alussa Seraina Fitzi iski mustavalkoiset johtoon ja muutamaa minuuttia myöhemmin Laura Rantanen tuplasi johdon. Neljä minuuttia ennen ottelun loppua ”Lätty” viimeisteli hattutemppunsa Noora Vuorelan heitosta ja Sofia Leino iski loppulukemat tyhjään maaliin.

”Ensimmäinen erä alisuoritettiin, mutta sen jälkeen saatiin hyvä tason nosto. Napattiin toisessa erässä peli haltuun ja kolmannessa iskettiin sitten vähän enemmän maaleja. Sain itse iskeä pari maalia Millan (Nordlund) hyvästä esityöstä ja kolmanteen tuli hyvä heitto Nooralta (Vuorela). Oli kiva auttaa oma joukkue voittoon! Nyt vaan katseet huomiseen. Sillä ei ole väliä ketä meidän kanssa finaalissa on, sillä kentällä nähdään joka tapauksessa kova TPS!”

-Laura Rantanen

”Olen joukkueen puolesta iloinen siitä, että pienen alkuhaparoinnin jälkeen saatiin homma haltuun ja iskettiin tarvittavat maalit. Erittäin tyytyväinen tietysti siitä, että napattiin paikka finaalissa. Classic oli tänäänkin kova vastustaja ja haastoi meitä hyvin. Tämä toki oli tiedossa jo ennakkoon ja jokainen oli valmistautunut siihen, että voitto vaatii hyvän pelin. Nyt vain täytyy jättää tämä peli taakse ja mennä nöyrin, mutta päättäväisin mielin kohti finaalia!”