Naiset PSS:n vieraaksi – “Tasoa pitää nostaa”

Naiset PSS:n vieraaksi – “Tasoa pitää nostaa”

F-liigakauden 12 peräkkäisellä voitolla aloittanut TPS matkaa lauantaina PSS:n vieraaksi. Viime vuoden finalistit kohtaavat tällä kaudella kolmatta kertaa – kauden alla Supercupissa TPS oli parempi, kuin myös tuplapanoksen F-liigaottelussa. Sarjassa tällä hetkellä kakkosena majaileva porvoolaisryhmä halajaa revanssia kotiyleisönsä edessä.

TPS:n kapteeni Jenna Saarion mukaan mustavalkoisilla on voittoputkesta huolimatta parannettavaa. Vaikka tällä hetkellä TPS on nykäissyt yhdeksän pisteen kaulan kakkosena ja kolmosena oleviin PSS:aan ja Classiciin, selän suoristamiselle ei ole varaa.

“Voittoja on tullut, mutta emme ole siltikään täysin tyytyväisiä esityksiimme. Taso pitää saada taas korkeammalle ja lauantaina siihen on loistava mahdollisuus. Runkosarja on vielä pahasti kesken, joten nyt ei saa missään nimessä tyytyä tämän hetkiseen tilanteeseen. Tasoa pitää nostaa, jotta saamme venytettyä kaulaa entistä isommaksi.”

TPS ja PSS ovat parin viime kauden aikana tarjonneet salibandyviihdettä parhaimmillaan. Kuvat Anssi Koskinen

Vahvasti kahteen suuntaan pelaavan PSS:n ja TPS:n keskinäiset ottelut ovat tarjonneet F-liigaviihdettä parhaimmillaan. Saarion mukaan TPS:n pitää pystyä parhaimpaansa lauantaina.

“PSS vastaan meidän pitää onnistua puolustuspelissä ja viimeistelyssä. Molemmat joukkueet janoavat voittoa, joten asenteella on suuri merkitys pelin lopputuloksen kannalta. Lauantaina meillä on tilaisuus nostaa omaa tasoamme ja olemme siihen hyvin valmistautuneita!”

PSS-TPS la 3.12. klo 15.00