Naiset palasivat voittokantaan – O2-Jyväskylä kaatui 14-2

Naisten edustusjoukkue palasi voittokantaan, kun O2-Jyväskylä kaatui Kupittaan palloiluhallissa 14-2.

Ottelun avausmaalia piti odotella vain reilut puolitoista minuuttia ennen kuin Jasmin Saario iski pallon maaliverkkoihin. O2 nousi tasoihin, kun ottelua oli pelattu vajaat viisi ja puoli minuuttia, mutta erän puolivälissä Henrika Maikola iski mustavalkoiset jälleen johtoon. Seuraavaa osumaa saatiin odotella erän viimeiselle minuutille asti, mutta lopulta Anu Raatevaara iski taukolukemat 3-1.

Seuraavaa maalia saatiin hyvistä paikoista huolimatta odotella aina erän puoliväliin asti, mutta lopulta Eerika Koski heilutteli maaliverkkoja. Kapteeni Jenna Saario iski 5-1 ja Veera Kuosmanen merkkasi taukolukemiksi 6-1.

Päätöserä olikin melkoinen mustavalkoinen näytös. Sofia Leino aloitti iskemällä 7-1, Jasmin Saario iski illan toisensa kuten myös Henrika Maikola ja Seraina Fitzi iski Palloseuran kymmenennen osuman. Leino osui vielä toistamiseen, Anna Marttala iski 12-1 ja Meri-Helmi Höynälä 13-1. Vierailijat onnistuivat kaventamaan, mutta Olivia Pietilä iski loppulukemat heti perään. TPS:n maalilla Noora Vuorela torjui 11 kertaa.

Naisten ottelut jatkuvat 24.2. Kooveen vieraana ja runkosarjan viimeinen ottelu pelataan 2.3. kun SSRA saapuu Turkuun.