Naiset palaa tositoimiin Kupittaalla – “Uskon joukkueen olevan valmis haasteisiin”

Naiset palaa tositoimiin Kupittaalla – “Uskon joukkueen olevan valmis haasteisiin”

Naiset palaa tositoimiin kotituplan merkeissä, kun se kohtaa lauantaina Kupittaan palloiluhallissa Pelicans SB:n ja heti perään sunnuntaina Leaf Areenalla EräViikingit. Kolmen ottelun voittoputkessa tauolle lähtenyt TPS:n tammikuu on erittäin merkittävä taistelussa pudotuspelipaikoista.

TPS:n päävalmentaja Lari Molkka tietää tammikuun olevan hyvin tärkeä.

“Tammikuussa ratkotaan sijoituksia runkosarjan osalta. Pelejä on tasaisesti ja seuraavat viikot ovatkin meille vahvasti pelin edistämisen kannalta ratkaisevia. Pitkä tauko luo haasteita alkuun koska pelejä ei ole pelattuna, mutta se on sama kaikilla.”

TPS nappasi tuikitärkeän jatkoaikavoiton PSS:stä ennen joulutaukoa © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Lauantain vastustajan Pelicansin TPS on kohdannut kahdesti ja yhtä monta kertaa poistunut kaukalosta voittajana. Molkka ei aliarvioi lahtelaisia.

“Pelicans on meille ollut erittäin haastava vastustaja ja on sitä varmasti myös nyt. On jaksettava elää huolellisesti pallolla ja entistä röyhkeämmin murtautua keskustoihin. Luonnollisesti meidän pitää voittaa 1vs1 -tilanteet molempien maalien edustalla. Myös pelin rytmittäminen on meille yksi teemoista näihin ensimmäisiin peleihin.” 

Sunnuntain vastustaja EräViikingit on ollut puolestaan TPS:lle toistaiseksi ylitsepääsemätön kanto kaskessa.

“ErVi on tehnyt aiemmissa peleissä liian isoja maalimääriä meille. Meille avainasemassa onkin pystyä puolustamaan jo hyökkäysalueella. On uskallettava olla rohkea ja pitää palloa myös pidempiä vaihtoja. Uskon myös kääntöpelin olevan isossa roolissa tässä pelissä. Uskon joukkueen olevan valmis haasteisiin”, Molkka lopettaa.

La 4.1. klo 15.00 TPS-Pelicans SB, Kupittaan palloiluhalli
Su 5.1. klo 15.00 TPS-EräViikingit, Leaf Areena